Rescrierea stiintei: este universul de fapt, un multi-univers?

Rescrierea stiintei: este universul de fapt, un multi-univers?


    Desigur, Universul include tot: sistemul nostru solar, galaxia noastra, toate celelalte milioane de galaxii, toate lucrurile pe care le cunoastem, toate lucrurile pe care nu le stim - totul. Dar, Universul implica faptul ca exista doar unul si ca toata materia si informatiile sunt continute intr-o singura zona, chiar daca aceasta zona este infinita.

   Rescrierea stiintei: este universul de fapt, un multi-univers?
 
    Dar acum, datorita tehnologiei avansate cosmologice, am putea fi pe punctul de a schimba modul despre cum vedem viata, Universul si totul. Potrivit fizicianului Michio Kaku, ne-am putea apropia tot mai tare catre o noua revolutie copernicana - una care ne va impinge pentru a vedea Universul nostru ca un Multi-Univers.

Universul are mai multe dimensiuni

    In curand, vom avea un nou instrument pentru a avea mai multe informatii despre spatiu: Antena spatiala cu laser interferometra sau L.I.S.A, ce este o colaborare NASA - ESA. Acesta poate fi instrumentul pe care Kaku si alti fizicieni spera ca va raspandi mai multa lumina asupra naturii Universului si sa ne spuna daca impartim de fapt, un spatiu infinit cu altii. L.I.S.A este asteptata sa fie lansata in 2011.