Solutii pentru problemele ce pot aparea la piscine

Solutii pentru problemele ce pot aparea la piscine

 

Solutii pentru problemele ce pot aparea la piscine


Paul 1: Fiti atenti la zgomote excesive ale pompei, ce servesc ca un avertisment asupra posibilelor probleme din zona respectiva. Pompele noi din ziua de astazi sunt unitati sigilate care nu necesita intretinere, dar sigiliile din cauciuc pot merge prost.
 
Pasul 2: Inlocuiti orice pompa care este mai veche de 7 sau 8 ani si are nevoie de reparatii. Cele mai noi modele sunt mult mai eficiente in ceea ce priveste mutarea unor volume mari de apa, cu mai putina energie, economisind bani pe mai multe fronturi: vei avea nevoie de o pompa mica, ieftina; veti avea facturi la utilitati mai mici; o mai buna circulatie inseamna o mai buna filtrare si mai putine cerinte chimice.

Pasul 3: Fiti atenti la manometru. Un manometru inoperant inseamna ca nu poate spune atunci cand presiunea apei incepe sa creasca de la nivelul normal indicat de un loc curat.

Pasul 4: Trebuie sa stiti ce fel de filtru detineti si sa-l pastrati curat.

Sfaturi & Avertismente

  • Periile pentru piscine vin cu manere de diferite lungimi si multe au manere telescopice – asa incat o mare parte a lucrarilor se pot realiza de pe partea piscinei.
  • Curatarea frecventa a zonelor in care cresc alge ii fac pe cei ce folosesc piscine sa se simta mai confortabil, deoarece economisesc uzura sistemelor de filtrare si de asemenea, economisesc bani prin prevenirea situatiilor care necesita remedieri chimice costisitoare.

      Impreuna cu piscina, livram toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei - pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti. Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece. Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea in functiune a piscinei.

     Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma “Fibrex Co” SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.

 Consultant de specialitate: SC Fibrex Co SRL