Va invitam in lumea piscinelor Fibrex

Va invitam in lumea piscinelor Fibrex


    Piscinele pe care le fabricam sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.


Va invitam in lumea piscinelor Fibrex

 

    Piscinele FIBREX sunt fabricate cu pereti in constructie normala sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. Prin aceasta se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, in cursul noptii dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosintaa unei piscine.
Principalele avantaje pentru piscine din poliesteri armati cu fibra de sticla:
  • costuri si lucrari reduse pentru amplasarea unei piscine. Clientul trebuie sa execute sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual sa toarne o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent.
  • durata scurta de instalare si punere in functiune a piscinei si anume de maxim 2 zile de la coborarea in groapa acesteia. In felul acesta deranjul viitorului proprietar al piscinei va fi minim;
  • raportul pret-calitate foarte bun avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul unei piscine si 2 ani pentru instalatii;
  • piscinele din materiale compozite au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici.
    Piscinele se pot executa cu peretii in constructie normal sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. In urma izolarii peretilor se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, pe timpul noptii, dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosire a piscine.
    Piscinele Fibrex sunt piscine de familie, de 20-30 de persoane, cu inaltimi situate intre 1,45 – 1,65 metri si sunt realizate din materiale calde si netede, spre deosebire de cele placate cu gresie, de exemplu. Mai mult decat atat, piscinele Fibrex nu necesita o intretinere complexa, spre deosebire de piscinele bitoceramice ce au nevoie de o mentenanta de 4-5 ori mai dificila.
    Dezavantajul piscinelor, realizate din fibra de sticla, este acela ca piscinele fiind turnate in matrite, dimensiunile acestora nu se pot modifica. Piscina este livrata in acest mod, gata de instalare, fara a mai fi nevoie de alte procedee de constructie.
    In continuare, va aratam principalele diferente dintre piscinele Fibrex din fibra de sticla si cele realizate din alte materiale.
 
Compararea diferentelor dintre piscine

Consultant de specialitate: SC Fibrex Co SRL