Usi de exterior pliante si culisante

Usi de exterior pliante si culisante


   Usi de exterior pliante si culisante
 
      Usile - sunt mult mai mult decat puncte de intrare si iesire. Ele constituie o parte din stilul de viata al oamenilor din spatele lor. Fie ca este vorba de intrarea intr-o casa, birou, magazin sau restaurant, ar trebui sa fie o reflectare a cladirii in general. Sistemele de intrare ar trebui sa se armonizeze cu arhitectura fara a se pierde punctul focus - protectie si intimitate. In functie de nevoile variabile ale celor doua de mai sus, usile ar putea fi ornamentale, cu diverse incrustrari sau transparente / translucide.
  
    In zilele noastre exista multe optiuni pentru economisirea spatiului, sisteme de intrare functionale, pereti si ferestre. Acestea variaza de la usi de sticla pliante, usi glisante, ferestre pliante si o gama completa de sisteme de perete. Opus sistemelor de intrare conventionale, sistemele de culisare permit deschiderea de pana la 95% din latimea totala a usii.
 
 Usile din sticla

    Usile din sticla nu sunt doar estetice si elegante, ele cresc, de asemenea, lumina si spatiul, care incearca sa se integreze, in mod flexibil, cu frumusetea. Usile din sticla, peretii sau ferestrele furnizeaza diverse solutii fara a afecta caracterul cladirii. Un set de usi pliante, glisante pot sa combine spatiile intr-un mod remarcabil, sa inlature barierele intre exterior si literalmente, sa aduca exteriorul inautru in conformitate cu mediul natural din jur. Usile glisante se refera, de asemenea, la ca usi pliante, glisante, usi acordeon, ferestre pliante si usi tip copertina.

    Sistemele de pliere din aluminiu si lemn sau o combinatie a celor doua reprezinta optiuni viabile ca si sticla. De asemenea, in afara de aspectul fizic, sistemele de pliere genereaza anumite avantaje in domeniul eficientei energetice, protectiei impotriva calamitatilor naturale, cum sunt de exemplu furtunile, uraganele, protectiei impotriva spargerilor si actioneaza ca o bariera acustica.
 
Sistemele de pliere din aluminiu a usilor de exterior