Care este culoarea magica pentru vanzarea casei tale?

Care este culoarea magica pentru vanzarea casei tale?


    Culoarea joaca un rol important in vanzarea casei. Cum decideti sa va imbracati peretii poate convinge un cumparator ca locuinta dumneavoastra este gata de mutarea lui sau, in sens contrar, il lasati sa caute in alta parte. In cazul in care obiectivul este de "dragoste la prima vedere", luati in considerare alegerea paletei de vopsele astfel incat sa se potriveasca cu gusturile cumparatorilor.

Care este culoarea magica pentru vanzarea casei tale?
 

Culoarea pentru vanzarea casei tale - Pregatirea peretilor


    Atunci cand vopsiti peretii, asigurati-va ca pregatiti peretii in mod corespunzator. Inainte de a incepe, utilizati un produs de de umplere a crapaturilor sau un compus de uscare pentru a acoperi gaurile facute pentru tablouri si altele. Slefuirea usoara a podelei, a cadrele ferestrelor si usilor este, de asemenea, o modalitate foarte buna pentru a va asigura ca vopsea va adera la suprafeta in mod corect. Asigurati-va ca folositi aceeasi baza de vopsea, care exista in prezent pe suprafata pe care o revopsiti. Latex pe latex si vopsea pe baza de ulei pe vopsea pe baza de ulei.

Alegerea culorii magice


    Tipurile de culori pentru vopsea sunt la fel de abundente ca si tipurile de vopsele existente. Atunci cand selectati culorile interioare, luati in considerare modul de utilizare al fiecarei camere sau sentimentul pe care doriti sa-l creati pentru spatiu, insa pentru pereti este o culoare dura si rece. In loc de alb, alegeti o vopsea in nuante calde,  primitoare si neutre, asa cum ar sunt galbenul, bejul cald si tonuri maslinii.
    Cea mai buna regula pentru remodelarea casei este sa decideti asupra unei palete de culori, care nu este prea blanda, dar nici prea indrazneata. Pentru spatii mai mici, asa cum sunt baile, alegeti culori care fac camera sa arata mai mare, cum ar fi albul mai cald. Pentru camerele mai mari, selectati o vopsea, care este cu cateva  lucru cel mai bine.
    Asigurati-va ca paleta creata se va regasi de la camera la camera. De la magazinul de vopsea, cumparati o cutie mai mica de vopsea si testati-o pe pereti inainte de a colora intreaga camera astfel.

Poate ca tapetul nu are are efectul scontat

    
    Cumparatorilor potentiali nu le place intotdeauna tapetul sau, cel putin, tapetul pe care l-ai ales acum 15 ani. Ei isi doresc camere simple, curate, calde si primitoare, si nu dureri de cap avute de la aburii produselor de curatare si de la cei de indepartare a tapetului. Este o idee buna sa indeparetezi tapetul sau, in cel mai rau caz sa vopsesti peste tapet, acolo unde este necesar, cu scopul de a deschide spatiul si a transforma camera intr-una fresh si curata.

Nu uitati sa priviti in sus


    Potentialii cumparatori observa petele de apa si tavanele de moda veche. Inainte de a va prezenta casa cumparatorilor, vopsiti plafonul cu vopsea alba plata. Asigurati-va ca folositi aceeasi vopsea pentru plafon pentru un aspect profesionist consistent.