Casa construita in intregime din Lego

Casa construita in intregime din Lego


Casa construita in intregime din Lego

    Cine nu a vrut sa traiasca intr-o casa de caramizi de Lego, ca si copil? James May, gazda unei noi serii BBC numita "Povestile cu jucarii ale lui James May" (de asemenea, un entuziast de-o viata a jucariilor si gazda Top Gear), a trebuit sa astepte pana la maturitate, dar in cele din urma si-a indeplinit visul din copilarie. 
 
 Casa din Lego
 
    Personalitatea de televiziune intentioneaza sa traiasca, pentru cateva zile, in prima casa din lume, construita, in marime naturala, din celebrul joc Lego - "sau macar pana cand acesta se va prabusi" dupa cum spune el. Cand cladirea va fi terminata, vor fi mutate cateva piese de mobilier pentru rezidenta temporara.

Casa este construita la Denbies Wine Estate in Dorking, Surrey

    Casa este construita la Denbies Wine Estate in Dorking, Surrey. Constructia a inceput pe 17 august, cu multe ajutoare ce au venit in prealabil pentru a construi caramizile din piesele Lego. In general, mai mult de 2000 de persoane au ajutat la construirea casei din plastic, care este inalta de doua etaje si include usi de lucru, un dormitor, toaleta, dus si o scara.

Proiect de constructie din Lego

    Proiectul de constructie a fost amanat de mai multe ori din cauza regulilor in ceea ce priveste sanatatea si securitatea: echipajul a trebuit sa dovedeasca faptul ca acele caramizi din plastic sunt materiale de constructie adecvate. Construirea unei case in marime naturala din caramizi Lego este un lucru, insa cineva care traiasca in conditii de siguranta pentru doua sau trei zile este o treaba. Cu toate acestea, proiectului i s-a permis sa fie continuat, iar acoperisul este programat s fie instalat in octombrie 2009.

Casa din plastic

    Cand totul este terminat, mai mult de doua milioane de piese Lego vor fi utilizate pentru a construirea acestei case de doua etaje. Constructia a inceput cu voluntari ce lipeau caramizile impreuna, un manager de proiect calificat, Victor Andrews, este acum responsabilul constructiei. Site-ul constructiei a devenit o atractie turistica pentru amatorii de jucarii si pentru cei curiosi, care s-au intrebat cum va rezista aceasta casa de plastic.
 
 Caramizi Lego pentru construirea casei