Imobiliare vintage: primul turn de capsule modulare prefabricate

Imobiliare vintage: primul turn de capsule modulare prefabricate


Primul turn de capsule modulare prefabricate

    Capsule ecologice pentru locuit, prefabricate, modulare, flexibile, ce economisesc spatiul - suna super-futurist, nu? Nu chiar: Metabolismul, ca o miscare de arhitectura, a fost prezent efectiv de zeci de ani, iar aceasta pereche incredibila de turnuri formate din capsule rezidentiale in Japonia, arata cat de repede viitorul poate deveni trecut.
 
Interior capsule modulare prefabricate

    Forma fixe si functionalitate intr-o lume in continua schimbare, Metabolistii au fost in marea lor majoritate teoreticieni - acest lucru este un exemplu rar construit de o miscare care, desi acum a disparut, se bucura de o renastere prin noile filozofiile de design ecologice si durabile. Aceste module au fost concepute pentru a se desprinde cu usurinta de turnurile de baza pentru inlocuirea rapida si eficienta (sau upgrade-uri).

Imobiliare vintage

    Din pacate, aceasta viziune idealista de trai rezidential japonez nu a mers asa cum era de asteptat - in punctul in care unitati degradante, sub forma de patrate mici au fost inscrise pentru demolare, in ultimii ani. Doar un impuls pentru a salva design-ul au patrat aceste locuinte pana acum - si modularitatea design-ului, din moment ce acest lucru le va permite sa tina structurile de baza in timp ce se inlocuiesc componentele ansamblului.
 
 Locuinte rezidentiale japoneze