Mini-Lux: case mici construite pe insule foarte mici

Mini-Lux: case mici construite pe insule foarte mici


    Imobiliarele insulare sunt greu de obtinut, din cauza preturilor, si in multe cazuri, greu de gasit pe piata, asa ca pentru cei ce cumpara o insula privata are sens faptul ca acestia vor folosi acest privilegiu la maxim, din achizitia terenului de lux - in unele cazuri, crearea de case uluitoare pe insule mici.
 
 case mici construite pe insule foarte mici
 
    Aceasta casa din lemn, amplasata pe o stanca in Nicaragua este un exemplu foarte bun de a lasa un spatiu suficient in jurul centrului pentru a putea merge pe marginile naturale ale insulei, fara a lasa nicio parte a proprietatii neconstruita.

Case de vacanta mici

    De-a lungul raului St. Lawrence, la frontiera dintre Statele Unite si Canada, exista multe mosii de lux si castele private, dar unele dintre cele mai impresionante cladiri sunt micile resedinte pe care oamenii le-au amplasat pe stancile de deasupra apei.

Case private de lux

    In alte locatii oamenii au facut vile intregi din terenul limitat, disponibil pentru construtii, cum ar fi casa cu 23 de camere, pe insula Rhode Island sau cele patru resedinte moderne de pe Lacul Michigan.

Design de casa insulara

    Desigur, nu toate cladirile de pe insulele mici sunt case - exista statiuni de lux si chiar biserici proiectate pentru a se incadra in cele mai mici cladiri, iar apoi exista faruri care pot fi minunate, dar periculoase in timpul furtunilor asa cum e cel din imagine.
 
 Nu toate cladirile de pe insulele mici sunt case