Biblioteci distractive si inedite

Biblioteci distractive si inedite


     Cartile pot parea tot mai anacronice pe masura ce electronicele si internetul continua sa inlocuiasca rolurile lor traditionale, dar va exista intotdeauna un loc pentru carti, in vietile noastre - si in casele noastre. Aceste biblioteci duc ideea de stocare a cartilor pe noi culmi, pe care poate nu le credeai posibile.
 
 Biblioteci distractive si inedite
 

Juxtapuse: Biblioteca religioasa


    Biblioteca religioasa conceputa de BlankBlank joaca dupa numere: detine doar 7 carti de teologie selectate, a fost facuta intr-o editie foarte limitata de 50 si costurile ei ajung la 2.500 dolari. Odata ce ai trecut peste pret, este usor sa apreciezi atributele unice ale acestui raft din lemn masiv neobisnuit care pune impreuna carti religioase foarte diferite, de exemplu, Bhagavad Gita, Biblia, Coranul, colectia de fragmente din Confucius, Tao Te Ching, discursurile Buddha si Tora pe acelasi nivel, literalmente.

Biblioteca religioasa

Biblioteca modulara


    Aceste biblioteci modulare concepute de Maria Yasko pot fi folosite pentru a stoca mult mai mult decat carti. Realizate din corian, un material sintetic dur, dar usor, adesea utilizate pentru blaturi si tejghele, aceste piese vin intr-o varietate de culori atractive. Modul in care modulele sunt conectate depinde de starea de spirit a proprietarului, singura regula fiind "cu cat mai mult, cu atat mai distractiv".

Biblioteca modulara

Biblioteca sub forma de labirint


    Aceasta biblioteca uimitoare, de la firma de design nemteasca Woodloops, arata atat de bine, incat nu vei vrea sa distragi atentia de la design prin amplasarea chiar si a unei singure carti. Biblioteca sub forma de labirint este construita folosind doar certificatul, fiind realizata manual, cu finisaje din lemn, ceara naturala si uleiuri.
 
 Biblioteca sub forma de labirint