Incalzitoare de terasa electrice

Incalzitoare electrice de terasa


Incalzitoarele de terasa sunt dispozitive de incalzire menite sa extinda utilizarea spatiului exterior de recreatie in anotimpurile mai reci, primavara devreme si toamna tarzie. Acestea sunt numite ciuperci sau umbrele datorita formei reglementate a dispozitivului de incalzire si sunt alternativa moderna si inteligenta a incalzitoarelor ce functioneaza pe propan sau gaz natural. Ele sunt folosite atat pentru resedinte private si anume, pe terasa casei, in gradina si pentru facilitati publice, cum sunt terasele publice.

Incalzitoare de terasa electrice
 

Functionalitate


    Elementul de incalzire a unui incalzitor de terasa lucreaza prin radierea caldurii din camera centrala printr-o plasa de metal. Pentru incalzitoarele electrice de terasa de la Trendfurniture caldura este generata de bobinele electrice. Caldura iese din camera prin intermediul plasei si coboara spre spatiul exterior printr-o margine larga si un capac convex, sub forma de umbrela de mici dimensiuni. Incalzitoarele de terasa pot modifica temperatura pe o raza de aproximativ 5-6 metri si pot incalzi temperatura aerului pana la maxim 25 de grade. Utilizatorii pot controla temperatura printr-o setare amplasata pe coloana de sprijin.

Functionalitate incalzitoare terasa

Tipuri de incalzitoare de terasa electrice


    Incalzitoarele de terasa electrice vin in mai multe modelele ce pot fi montate permanent (incalzitorul electric de tavan sau incalzitorul electric de perete), eliminand astfel nevoia de depozitare si intretinere in perioadele in care nu sunt folosite si castigand astfel spatiu valoros pe terasa. Modelul de incalzitor electric cu picior este eficient in egala masura, putand fi mutat in functie de necesitati si ocupand o suprafata de doar 60 cm in diametru.

Trasaturile incalzitoarele de terasa


    Incalzitoarele de terasa sunt disponibile intr-o varietate de stiluri pentru a se potrivi in decorul spatiului respectiv. Variatiile sunt, in general, disponibile pentru latimea coloanei de sprijin, precum si pentru dimensiunea bazei. Unele modele rezidentiale sunt chiar concepute pentru a arata ca si lampile de podea pentru interior.


    Incalzitoare de terasa pentru tavan

Efectele incalzitoarelor de terasa


    In ultimii douazeci de ani, incalzitoarele de terasa au devenit esentiale pentru baruri si restaurante, deoarece le permite sa-si pastreze spatiile in aer liber deschide mai mult timp si, de asemenea, incalzitoarele sunt ideale pentru clientii fumatori, care nu mai au voie sa fumeze in interiorul cladirii, din cauza interdictiilor stricte aplicate in Uniunea Europeana.
    

Avantajele incalzitoarelor electrice pentru terasa:


  • Se poate folosi atat in interior cat si in exterior
  • Nu produce emisii de Co2
  • Nu exista flacara deschisa
  • Foloseste cu 85% mai putina energie decat incalzitoarele pe gaz
  • Caldura radianta care incalzeste obiectele si oamenii care se afla in raza incalzitorului , nu doar aerul din jur
  • Eficient si in conditii de vant
  • Fara miros
  • Silentios
Efectele incalzitoarelor de terasa