Bio-sticla reciclata: material pentru suprafete foarte rezistent

Bio-sticla reciclata: material pentru suprafete foarte rezistent


Se pare ca marmura sau granitul texturat, se simte ca piatra necioplita si rezista la uzura intr-un mod care o face un material greu de crezut ca este din sticla, unul dintre materialele cele mai fragile de pe planeta. Chiuvete, cazi de baie, pereti, pardoseli si chiar suprafete exterioare grele ale constructiilor pot fi acoperite cu acest material incredibil.

Bio-sticla reciclata
 
Produs in diferite nuante de verde, albastru, aqua si alb, aceste materiale compozite reflecta originile lor de sticla conventionala, in termeni de culoare, dar, de asemenea, in forma - poti vedea ca, de fapt, aceste suprafete au facut odata parte dintr-un recipient de baut rotund din sticla. Imperfectiunile devin detalii de design, iar uzura se vede mai putin pe aceste plane hibride asa cum se intampla cu materiale compozite, in general.
 
Sticla pentru suprafete foarte rezistente

Exista tot felul de materiale de constructii ecologica si alte tipuri de sticla reciclata, dar putini se pot lauda cu utilizarea sustinuta de catre Bio Glass, care vine in diferite culori atragatoare si poate fi folosit ca un material pentru pardoseli, finisarea peretilor si altele. Functionale, la moda si ecologice, aceasta idee de design inovator a castigat deja o serie de premii si va castiga si altele de acum inainte.
 
Sticla folosita pentru articole sanitare, bucatarii