Corpuri de iluminat: joc de lumini cu energie solara

Corpuri de iluminat: joc de lumini cu energie solara


Nu ti-ai fi dorit ca viata reala sa semene mai mult cu un joc video? Ar fi grozav sa iesi pe usa din fata si sa simti ca esti in Super Mario Brothers 2 - dar fara ca nimeni sa te urmareasca. Acest concept de corpuri de iluminat solare te va lasa sa evadezi in jocul video preferat.

Corpuri de iluminat pe baza de energie solara
 
Lampile arata exact ca niste ridichi infipte in pamant, din Super Mario Brothers 2. Partea de sus a acestor corpuri de iluminat este rotunjita, ea fiind, de fapt, colector solar ce aduna puterea soarelui din timpul zilei, iar atunci cand apune soarele, lampile stralucesc in tente de rosu. Lucrul cu adevarat unic in legatura cu acest design de corpuri de iluminat este ghiveciul care se afla in mijlocul partii rotunde, dandu-i un aspect asemanator cu cel al unei plante.
 
Mod de functionare corpuri de iluminat

Plantarea a catorva dintre aceste corpuri de iluminat in jurul curtii ar fi o modalitate interesanta de a-ti gasi drumul in conditii de siguranta, pe timp de noapte. Chiar si oamenii care nu se prind de referinta fata de jocul video, fara indoiala, ar fi amuzati de ridichile uriase si stralucitoare din plastic imprastiate peste gazon.
 
Corpuri de iluminat de exterior