Bucatarie amplasata pe perete utilizeaza nanotehnologia multi-Touch

Bucatarie amplasata pe perete utilizeaza nanotehnologia multi-Touch


Nano-stiinta se desfasoara intr-un ritm inspaimantator, dezvaluind nano-materiale si descoperiri nano-stiintifice gandite a fi futuriste, chiar SF-iste cu cateva decenii in urma - dar ce spuneti despre aplicatiile din viata de zi cu zi, transformand aceste inovatii incredibile la nevoile zilnice ale unei case.
 
 Bucatarie amplasata pe perete utilizeaza nanotehnologia multi-Touch
 
Harboun a conceput o "bucatarie vie", care anima, spre deosebire chiar si de cele mai inovatoare filme SF, folosind nano-roboti care se pot forma de-a lungul cailor programate sa devina dispozitive de bucatarie dinamice care se indoaie si se pliaza inapoi in perete, dupa cum este necesar.
 
 Bucatarie amplasata pe perete
 
In primul rand, apare un robinet, urmat de o chiuveta cu un bazin care se intinde pe masura ce apa ajunge la suprafata lui si este completata de un canal de scurgere care apare mai jos pentru a intoarce deseurile catre cotloanele ascunse ale acestui nano-perete uimitor.
 
 Bucatarie ce utilizeaza nanotehnologia multi-Touch
 
Se aseamana putin cu un touchscreen din viata reala in trei dimensiuni - probabl iPad-ul si alte tehnoogii IT sunt doar precursori ai tehnologiei 2D la acest tip de design 3D interactiv, care ar putea deveni cel mai mare element ce economiseste spatiul.