La semnalul mesei sticlele prind viata

La semnalul mesei sticlele prind viata


Atunci cand am terminat cu sticlele, majoritatea dintre noi pur si simplu le recicleaza sau le arunca, dar designer-ul Doyeop Kim are o noua idee pentru sticlele golite la restaurante: le transforma in mese cu un server ce emana lumini.

La semnalul mesei sticlele prind viata
 
Alimentarea clopotelului si a luminii consta intr-o unitate de baza, cu butoane si o lumina care isi schimba culoarea in functie de butonul pe care il apesi. Exista culoarea albastru pentru a semnala chelnerul cand doresti niste apa, de exemplu, roz pentru a semnala faptul ca esti gata sa comanzi si verde pentru a-i spune a serverului ca esti pregatit pentru nota de plata.
 
 Modul de functionare pentru masa luminata
 
Dar partea interesanta a acestui design este sticla goala, curatata, ce este rasturnata peste lumina. Aceasta sticla actioneaza pentru a transforma lumina intr-o lumina difuza si pentru a crea un afisaj interesant pe masa.

Sticle de se lumineaza

Evident, conceptul nu ar fi foarte eficient doar cu sticle golite, dar daca restaurantul a fost dispus sa salveze sticlele goale, spala-le si lasa-le sa se usuce, apoi pune-le pe masa. Cand una dintre sticle se sparge, trebuie pur si simplu sa se curete mizeria si sa o inlocuiesti cu alta.