Mobilier de birou sub forma de bicicleta

Mobilier de birou sub forma de bicicleta


Chiar daca acum avem mai multe resurse decat oricand pentru a ne face viata mai usoara, multi dintre noi nu par sa gaseasca timp sa introduca exercitii fizice in programul lor din fiecare zi. Intre munca, familie si angajamentele sociale, ziua este pur si simplu prea scurta. Aceasta statie de lucru sub forma de bicicleta stationara poate ajuta la combinarea unor activitati zilnice cu exercitii fizice pentru a fi in forma, in fiecare zi. Cu scopul de a alimenta un laptop, DVD player portabil sau alte electronice, utilizatorul trebuie sa pedaleze bicicleta pentru a-si crea propria energie electrica.

Mobilier de birou sub forma de bicicleta
 
Exista si alte dispozitive care lucreaza in acelasi mod, insa aceasta bicicleta, Go!, proiectata de Rizki Tarisa, poate fi, de asemenea, utilizata ca un sezlong cand bateria dispozitivului este incarcata sau atunci cand doresti sa te odihnesti pentru un timp. Masa de laptop ajustabila amplaseaza laptopul acolo unde se potriveste si unde ar trebui sa fie.
 
 Birou sub forma de bicicleta
 
Designer-ul a luat, de asemenea, in considerare si factorii de mediu, proiectand un produs care ar fi fost conceput din materiale plastice reciclate si biodegradabile, vopsele ecologice, utilizand procese de fabricatie durabile. In plus fata de reducerea consumului energiei electrice intr-o gospodarie si pastrand locuitorii ei intr-o forma fizica de invidiat, aceasta piesa de mobilier alimentata uman, ar putea transforma planeta intr-un loc mai verde.
 
 Birou ce incarca dispozitive cu energie electrica