Canapele cu adevarat diferite

Canapele cu adevarat diferite


    Canapelele au fost si tot timpul vor fi un obiect de mobilier nelipsit. Sunt foarte practice deoarece poate gazdui mai multe persoane, confortabile si, unele dintre ele sunt multifunctionale (cele extensibile). In mod normal, canapeaua are un design clasic, insa cele ce vi le voi prezenta in acest articol sunt cu totul deosebite.

Canapele cu adevarat diferite
 

Canapeaua sub forma de sicriu


    Le poti numi sicrie sau canapele, aceste piese de mobilier costa 4.500 dolari fiecare. Concepute folosind 18 ecartamente de otel reciclate de la sicrie; materia prima a fost colectata de la casele funerale din California de Sud. Impotriva legii de securitate si sanatate care nu permite caselor funerale revinderea sicrielor folosite, aceste sicrie au fost vandute publicului, mergand pe ideea reciclarii. Ele nu pot fi utilizate pentru inmormantari.
 
Canapeaua sub forma de sicriu

Canapeaua tigru versus vaca


    Rodolfo Rocchetti de "Tappezzeria Rocchetti", un maestru tapiter dina Roma, a realizat aceasta incredibila piesa de mobilier.

Canapeaua tigru versus vaca

Canapeaua dubla


    Unde ai vrea sa stai? Napoleon versus Napoleon 1999, aceasta canapea a fost realizata de catre Kuno Nuessli in colaborare cu Sven-Anwar Bibi.

Canapeaua dubla

Canapea Sila Yoga


    Cuvantul Sila yoga este o expresie, ceea ce inseamna sa stai cu picioarele incrucisate. Design-ul intentioneaza sa aduca linistea meditatiei la un mediu modern si dinamic. Sila a fost creat de catre Eridani Saleh din dorinta de a crea o piesa de mobilier care sa fie mareata si dramatica, ceea ce reprezinta soliditatea constructiei traditionale si practica in acelasi timp, oferind o relaxare jucausa.
 
 Canapea Sila Yoga