LED-uri sectionale: canapele luminate pentru sufragerie

LED-uri sectionale: canapele luminate pentru sufragerie


    Monedele, revistele sunt lucruri pe care ne asteptam sa le gasim sub pernele canapelei, dar in prezent, LED-urile ce-si schimba culoarea par a fi frecvente.

 Canapele luminate pentru sufragerie
 

   Luata la extrem, ideea devine extrem de fascinanta: ce ar fi daca am construi pur si simplu toate corpurile de iluminat in mobilierul din jurul nostru...am mai avea nevoie de corpuri de iluminat normale?

LED-uri sectionale

    Cu un model aprins, pentru orice ocazie, aceste canapele sectionale isi schimba culoarea prin apasarea simpla a unui buton. Optiunile de afisare includ modele abstracte moderne si imprimari florale contemporane, in timp ce culoarea se poate schimba la trecerea prin spectrul de alb simplu la un violet subtil, albastru stralucitor si un rosu inchis seducator. Modulele pot afisa chiar si desene sau modele diferite, scheme de culori diferite pe ambele parti.

Canapele luminate


    Fie ca aceasta functionalitate de schimbare a culorii, de la Colico, aceasta canapea va merge ca o manusa in orice ambient. Cu toate acestea, fie ca este urmatoarea tendinta sau pur si simplu un experiment, sunt multe de spus pentru o astfel de iluminare realizata in tesaturile pe care le folosim zi de zi.