Design de toaleta

Design de toaleta


Design de toaleta

    Intrebati fiind sa listam piesele de mobilier esentiale din jurul casei, nu sunt multi oameni care ar include toaletele. Cu toate acestea, acei oameni si-ar da seama de importanta acestui obiect sanitar intr-un timp foarte scurt. Cel mai modest loc din casa este, de asemenea, si cel mai vital. Din acest motiv, ramanem uimiti de ingeniozitate si creativitatea toaletelor moderne, avand in vedere evolutia lor, de la inceputuri pana in prezent. Prin urmare, toaletele au traversat un drum lung de-a lungul istoriei pentru ca astazi sa ne bucuram de functionalitatea lor simplu de utilizat.
 

Toaleta Sunghoon Mun

 Toaleta Sunghoon Mun

    Pentru un scaun pe care ati fi mandru sa-l afisati in intregime, trebuie sa aruncati o privire la toaleta Sung HOON Mun. Suprafata sa lustruita si liniile sale curbe fac ca toaleta sa arate ca si cum ar fi fost proiectata ca si o super masina, iar sub capota - adica capac - ati fi surprins sa constati ca acesta nu are nevoie de un rezervor, de aici si forma sa neobisnuita de ou.

Toaleta bling-bling

 

WC-ul cu cristale

    Iata un model de toaleta ce duce design-ul un pic cam departe. Pe partea stanga, toaleta a fost transformata cu o serie de modificari ridicole, incluzand un laptop, o consola de jocuri, TiVo, un frigider si chiar pedale pentru exercitii fizice pentru a va ajuta sa pierdeti in greutate in timp ce... pierdeti in greutate. Acesta nu este disponibila in magazine. Un alt exemplu distinct, necomercial este toaleta Isis, care sclipeste in intregime, deoarece este impanzita cu cristale in valoare de 75.000 de dolari.

Toalete ale viitorului

 

 Toalete ale viitorului


    Casa viitorului isi va acumula propria apa. Exista deja metode de dezvoltare pentru a utiliza apa gri a chiuvetelor de bucatarie astfel incat sa poata fi folosita la toaleta, dar, pana cand acestea vor face parte din instrumentele standard ale proiectantului, ar fi de bun-simt sa acoperim cantitatea de apa disponibila fara a o micsora din unitatea de functiune. Acesta este scopul acestei toalete - sigiland vasul si impingand aer prin el, iar prin acest procedeu se foloseste doar 1.5 litri pentru un jet de apa (in jur de 80% mai putin decat cel standard). Cea de-a doua toaleta din poza ofera o alternativa la furnizarea apei in mod regulat in conditii de seceta - pastreaza continutul sau, in mod igienic timp de o saptamana.