Instalatii termice - radiatorul

Instalatii termice: radiatorul


    Radiatoarele par concepute pentru fundal. Ele liniaza peretii si proportioneaza colturile si toata lumea le trece cu vederea, pentru ca, la urma urmei acestea sunt doar radiatoare.
    Dar chiar si aceasta colectie aparent modesta de supape si tevi poate deveni panza oricarui designer urban. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva exemple despre cum ar putea radiatorul tau sa arate cu adevarat modern si sa se integreze in orice design de interior.

Instalatii termice - radiatorul
 

Radiatorul Phoebe


    Acest radiator, numit Phoebe, da un aer distinct incaperii in care este amplasat si ar arata uimitor in orice colt al camerei. Dar mai este o intrebare: cata caldura va da? Indeajuns cat sa-ti usuce geaca uda?
 
 
Radiatorul Phoebe

Radiatorul margareta


    Un radiator mai infloritor este acesta din imagine. Radiatoarele pot fi formate dintr-un lant de margarete de aluminiu, ascunzand valvele radiatorului si creand un o caracteristica florala, care nu numai ca va aduce aminte de vara, dar, in acelasi timp ridica temperatura incaperii respective.

Radiatorul margareta

Radiatorul cu valuri de caldura


    Inspirat fiind de portile din fata casei - cu exceptia faptului ca sunt mai decorate cu o varietate de elemente gotice - acest radiator este o piesa de arta care este si funtionala, adica incalzeste camera in care este amplasat. Toata suprafata ofera, cu siguranta, o multime de spatiu si, cu toate ca imaginea expusa este solida exista si o versiune sub forma undelor apei, deci ne intrebam: ce se intampla atunci cand are nevoie de o curatire interna? In loc sa vina intr-o bucata acesta vine in sectiuni de aluminiu si beton, permitandu-va sa il rasuciti pe perete dupa cum doriti.

 Radiatorul cu valuri de caldura

Radiatoarele Caleido si Monolit


    Mergem inapoi la modernul incontestabil. Acest radiator monolit este format dintr-o placa reflectorizanta neagra, cu o putere de 500 Watts si, mai mult decat atat, radiatorul va spune chiar si cat este ceasul. Modelul vertical din poza - o parte din gama Caleido de radiatoare ultra-moderne - isi dubleaza caracteristicile avand pe suprafata sa o oglinda.
 
 Radiator format dintr-o placa reflectorizanta neagra