Modele de pardoseli

Modele de pardoseli

 

 Modele de pardoseli

    Ce ai zice de o podea care iti poate spune varsta, sexul si greutatea sau sa iti ofere ore de divertisment, toate acestea ar putea suna ca lucruridintr-un film SF, dar crezi sau nu, aceste podele chiar exista cu adevarat. Mergand dincolo de lemnul foarte placut ca aspect, de gresie si covor va prezentam in continuare cateva creatii de podele si materiale ce variaza de la panouri ultra-moderne pana la parchet multicolor. Ele sunt personalizabile, unice si surprinzatore.
 
 

Podeaua iluminata interactiv


Podeaua iluminata interactiv

    Dupa ce ai mers pe intreaga suprafata interactiva a podelei LightFader, amprentele piciorului se vor imprima in podea, cel putin pentru cateva minute sub forma de urme luminoase. Presiunea deplaseaza lichidul din interiorul podelei astfel incat aspectul se va schimba tot timpul. Acest sistem de podea este constituit dintr-un sistem modular de placi conectate printr-un cablu link, realizat dintr-un material rezistent la zgaraieturi.

Podeaua din parchet colorat modern


Podeaua din parchet colorat modern

    Aceasta versiune moderna, colorata, extinsa de pardoseala formata din parchet, creatia artistilor Tham & Videgård Hansson Arkitekte este distractiva, vibranta si plina de posibilitati. Ti-ar trebui sa ai o paleta de culori a decorului destul de limitata pentru ca acest design sa fie un succes, dar arhitectii nu s-au sfiit in a transforma aceasta pardosea in punctul focal al acestui interior.

Podeaua imprimata digital


Podeaua imprimata digital

    Artistul iranian Seyed Alavi incorporeaza o imagine digitala a unei privelisti aeriene a orasului Sacramento sub forma de covor instalat pe podul pietonal ce leaga Aeroportul International Sacramento de parcare. Acesta este doar un exemplu despre modul in care creatiile digitale si-au gasit drumul catre podele, pereti, draperii, tavane si alte suprafete neasteptate.