Dispozitiv ce transforma sticlele in corpuri de iluminat

Dispozitiv ce transforma sticlele in corpuri de iluminat

 

Dispozitiv ce transforma sticlele in lampi

    Aceste produse ecologice sunt deosebit de impresionate. Aceasta lampa de exterior, ce se incarca de la soare, este conceputa de catre miniWIZ, care ne-a adus si incarcatorul eolian portabil Hymini.
 
 Transformarea sticlelor de plastic in corpuri de iluminat
 
   Solarbulb, asa cum a fost denumit acest corp de iluminat foarte ingenios, este o solutie geniala ce ofera lumina, utilizand in acelasi timp sticle vechi de plastic. Acest dispozitiv se ataseaza, pur si simplu la orice sticla banala, iar celulele solare de 0.18 W vor oferi o iluminare nocturna de pana la 6 ore, in continuu.

Functionarea dispozitivului de transformare a sticlelor in lampi

    SolarBulb se instaleaza imediat prin insurubarea in orice sticla, iar LED-urile lumineaza in momentul in care senzorul detecteaza automat intunericul. Jumatatea de sus a dispozitivului Solarbulb poate fi inclinata, cu scopul de a colecta maximul de lumina solara si se incarca pe deplin in 3-4 ore. Carcasa lampii este rezistenta la conditiile meteo UV-ABS si rezistenta la apa. Poti umple sticla cu apa pentru a amplifica lumina si sa o ingreunezi pentru locatiile cu mult vant.

    Becurile, care nu sunt inca de vanzare, se asteapta sa coste undeva la 23-25 $ fiecare si vor fi disponibile cu unul sau doua becuri tip LED-uri, intr-o varietate de culori.
 
Sticla luminata cu LED-uri

    Aceste lumini mici si dragute vor fi foarte atractive pe o terasa sau gradina, pe timp de noapte si sunt, probabil, o solutie mai buna decat amplasarea tortelor sau a acelor lumanari reincarcabile amuzante.