Idei de cuiere uimitoare

Idei de cuiere uimitoare


    Oriunde ti-ai agata palaria sau haina stii ca esti acasa. Totusi, nici o casa moderna nu este completa fara un cuier ce-ti poate fura privirea avand in vedere multitudinea de modele existente.

Idei de cuiere uimitoare

 

Cuiere din cutite si darturi


    Nu este dificil de vazut cum au venit designerii cu aceasta idee. Daca vrei ca holul tau sa arate ca o scena din "Nasul", acest cuier format din cutite (care sunt fixate in perete) va fi ideal pentru ideea ta de design. Daca vrei ceva nu atat de inspaimantator atunci poti folosi sagetile de dart, fiind fixate cu ajutorul capetelor lor ascutite. 

Cuiere din cutite si darturi

Cuier Electric


    Iata un cuier ce transmite un mesaj, si anume "Stinge lumina atunci cand ai terminat sa o folosesti". Designerul Scott Amron a creat o metoda distractiva de a incuraja oamenii sa inchida lumina, in acest joc incluzand si acest cuier. In mod similar, acest cuier multi-functional, este proiectat pentru a sustine chei, genti, corespondenta, manusi, dar si haine.

Cuier multi-functional ce sustine chei, genti, corespondenta, manusi, haine

Cuier simbol


    Atunci cand nu sunt folosite, acest cuier liniaza peretele ca niste articole colorate formate din Led-uri. Fiecare carlig ce formeaza cuierul se pliaza, astfel incat acestea vor fi ascunse de ochii vizitatorului.
 
 Cuier cu carlige ce se pliaza