Tapete si fototapete

Tapete si fototapete


     Tapetele nu mai sunt ce au fost odata, dar nu cred ca te-ai gandit vreodata ca tapetul pe pereti poate arata atat de bine precum cele ce vor fi expuse aici. Ai o casa superba, cu o mobila deosebita - ce mai lipseste? Idei noi si tehnici revolutionare au permis designerilor sa aduca in prim plan suprafetele 2D prin folosirea tapetelor creative. Ce se afla pe peretele tau?

Tapete si fototapete
 
    Initiatorii tesaturii din care este realizat acest tapet au fost mai putin inspirati de temele culturale abordate de alti artisti, cum altfel ti-ai putea explica acest model de tapet ce te ameteste privindu-l. Creat de Surrealien din Germania, acest tapet are tendinta de a avea un rol mai mult artistic decat practic.

Tapetul iluzionist

    Iata un alt design ce provoaca ochiul realizat de Surrealien din Germania. Acest model dizolva limitele dintre arhitectura, tapet si tablouri.  

Tapet ce provoaca ochiul

    Yeti al muntilor, balene albastre si o padure reliefata au devenit inspiratia acestor tapete care sunt intr-adevar unice, iar interiorul in care va fi folosit va face cu adevarat furori printre vizitatori.

Tapete cu inspiratie din viata animala

    Fiecare stil este proiectat manual din hartie reciclata folosind cerneluri bazate pe apa.

Tapet realizat din hartie reciclata

    Acestea din urma sunt tapete realizate pentru exteriorul cladirilor, asa cum se observa la Teatrul Montalban de pe strada Vine din Hollywood, care acopera complet exteriorul acesteia. Nu se mentioneaza si cum arata interiorul teatrului, insa nu ar fi nici o surpriza daca s-ar folosi un tapet avand ca model caramida.
 
 Tapete realizate pentru exteriorul cladirilor