Modele de tapet

Modele de tapet

 

Modele de tapet

    Nu conteaza cat de mult investesti in interior (vopsele, mobilier si accesorii), tapetul adauga farmec, frumusete si o finisare frumoasa a peretilor. Rezultatul final poate face sau distruge aspectul camerei cu iluminare adecvata pentru a merge impreuna, alegerea tapetului potrivit pentru interior este mult mai mult decat a te indragosti de design. Iata un ghid simplu si usor pentru alegerea tapetului perfect.
 

Un tapet ce este de fapt carte de colorat

 

 Un tapet ce este de fapt carte de colorat

    Conceput de catre Jon Burgerman, acest tapet este, de fapt, o carte de colorat, care poate fi aplicata pe orice perete. Acest tapet poate fi completat cu propriile culori dupa cum puteti vedea in imaginea atasata acestui articol. Aceasta este o idee foarte buna, care ar putea fi de folos in camera copilului, si nu doar acolo. Personal imi place aceasta idee, mai ales modul in care a fost colorat peretele in imaginea de mai jos.

Tapet pe care poti colora

Tapetul ce imita piatra


    Personal, stiu ca as vrea sa am in apartamentul meu un perete ce arata ca un zid de piatra, dar cum acest lucru nu este posibil, poti adopta aceasta idee prin utilizarea unui tapet care arata ca un zid de piatra.

Tapetul ce imita piatra

Tapet cu texturi 3D


 Tapetul este cu adevarat inovator, pentru ca acesta da textura si stil oricarui interior.

    Hanna Nyman, un designer suedez a realizat design-ul de tapet sa fie nu doar interactiv, dar si 3D. Utilizatorii au posibilitatea de a indeparta orice sectiune a tapetului pentru a crea propriile lor versiuni de arta sculpturala. Tapetul este cu adevarat inovator, pentru ca acesta da textura si stil oricarui interior. Design-ul este conceput pe tema florala si se folosesc doar acele culori care fac apel la cei ce prefera design-ul contemporan.
Nyman este interesata, de asemenea, in origami, arta japoneza de pliere a hartiei si luminilor. Ambele ei interese se integreaza cu stilul de tapet origami ce se potriveste cu abajurul. Ea a zis, "Munca mea este narativa, mai degraba decat functionala." Poti vedea ce vrea sa spuna, atunci cand vei observa fundalul in cascada si te vei intreba daca acestea sunt ca o cascada de flori sau flori ce infloresc din perete.

  Tapet cu texturi 3D