Obiecte sanitare - chiuvete spectaculoase

Obiecte sanitare - chiuvete spectaculoase

 
 Obiecte sanitare - chiuvete spectaculoase
 
    Acestea sunt unele dintre cele mai lucioase si netede chiuvete! Designerii au aruncat totul INCLUSIV, chiuveta de bucatarie, cu scopul de a reinventa unul dintre cele mai utile obiecte sanitare al societatii. Vei vedea in continuare aceste chiuvete spectaculoase, care cu siguranta, iti vor lua ochii.
 

Chiuveta Splash


Chiuveta Splash

    Disegno Ceramica a introdus o linie de chiuvete si accesorii de baie care scot in evidenta o forma ludica, in timp ce nu face nici un sacrificiu atunci cand vine vorba de functionalitate. Cea mai atractiva este colectia Splash ce cuprinde un dus de baza, chiuveta de perete si o chiuveta amplasata pe un piedestal. Aceasta colectie este disponibila in trei culori, plus alb.

Chiuvete si accesorii de baie

    Disegno Ceramica este caracterizata si de alte design-uri de chiuvete intrigante, dar nici unul nu detine atractivitatea colectiei Splash, unde te poti inveseli in timp ce te speli.

Lasa sa curga


Chiuveta si piedestal din crom

    Piedestalul si robinetul Flo a fost proiectat de Patrick Messier pentru a fi un obiect sanitar de sine statator, care arata foarte bine din orice unghi. Chiuveta din otel inoxidabil lustruit si robinetul realizat din crom inoxidabil si alama, dau impresia unei locuinte de la inceputul secolului al 20-lea. Chiuveta de 48 cm adancime este confectionata din rasina acrilica. Chiuveta are doar o parte ce se misca: robinetul izolat care actioneaza, de asemenea, ca un control pentru debitul apei si al temperaturii.

Chiuveta din lemn


Chiuveta sculptata in lemn si accesorii din otel inoxidabil

    Aceasta chiuveta este din lemn, ce s-ar crede ca nu este alegerea optima de material pentru un lavoar, insa designer-ul Tolga Baydar stie el ceva, din moment ce a folosit frumusetea lemnului pentru a complimenta formele uimitoare ale chiuvetei. Sculptate din lemn fin si completate cu accesorii din otel inoxidabil lustruit, aceste chiuvete reprezinta minuni din lemn.

Chiuveta din lemn

    Acum, poti arunca o privire in jurul casei tale. Esti multumit de chiuvetele de bucatarie, baie si spalatorie? Dar a face o schimbare este mai usor decat crezi si dupa cum se poate vedea, exista unele design-uri de chiuveta uimitoare.