Incarcatoare solare portabile

Incarcatoare solare portabile


    Data viitoare cand te indrepti catre parc, ia in considerare achizitionarea incarcatorului solar portabil Suntrica. Bratara si cureaua solara Suntrica sunt incarcatoare de buzunar, durabile, usoare, acoperite intr-un film subtire si flexibil de panouri solare.

  Incarcatoare solare portabile
 
    Bratara si cureaua solara cu energie stocata pe baterie de la panourile solare atasate lor, intr-o baterie interna, care poate fi folosita imediat sau la o data ulterioara.
 
    Dispozitivele de baterii au o capacitate de stocare de 3,7 Wh, in timp ce SolarBadge Pro are o capacitate de 7.3 Wh. Bateriile pentru Suntrica pot fi incacate si intr-o priza standard sau prin USB.

Panouri solare folosite ca incarcatoare pentru baterii
    Bratara si cureaua solara au un serviciu de tensiune de 5 V- in sensul ca ele pot fi folosite la incarcarea telefoanelor, sistemelor GPS, media playerelor si altele. Ambele dispozitive pot fi fie atasate la corpul tau, fie puse intr-un rucsac. Bratara are un carlig si o incheietoare sub forma de bucla.
 
Incarcatoare solare sub forma de bratara

    Dispozitivele Suntrica sunt departe de a fi primele incarcatoare solare portabile, dar termenul lor de valabilitate si versatilitatea le face ideale pentru utilizarea de zi cu zi.