Noutati in design-ul de mobilier

Noutati in design-ul de mobilier


    Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Noutati in design-ul de mobilier
 

Scaunul fara nume


    Alessandro Bêda nu a putut veni cu un nume frumos pentru acest scaun, care functioneaza sub denumirea Scaunul fara nume. Cu toate acestea, el a pus mult efort in obiectele sale mecanice. Fiecare din cele 100 de blocuri dreptunghiulare ce formeaza suprafata de sezut a scaunului sunt montate pe un amortizor umplut cu gaz, permitand astfel scaunului un nivel optim de sprijin.

Scaun ingenios

Spuma pentru casa ta


    "Viitorul reprezinta ceea ce se intampla in viitor", pentru a parafraza filmul Forrest Gump. Fotoliul Air Meritalia lui Air Lounge este realizat din spuma ce se muleaza peste un interior dintr-un cadru de otel sudat electro, care rezulta intr-o varietate de forme futuristice ce nu pot fi dobandite prin fabricari traditionale.

Fotoliul evoluat

Kenchikukagu


    Casele si apartamentele japoneze, in special cele construite in centrele urbane ca Tokyo si Osaka, tind sa fie tot mai mici, dupa standardele occidentale. A avea un birou acasa, o camera de oaspeti sau o extra bucatarie este adesea doar un vis - dar acum aceasta idee a devenit realitate! Kenchikukagu a lui Toshihiko Suzuki este un cuvant mare pentru aceasta serie de "camere in cutie" pliabile, foarte compacte.
 
 Cutia ce se transforma in camera