Mobila inteligenta din sufragerie

Mobila inteligenta din sufragerie

 

    Sufrageria se afla, de cele mai multe ori, in centrul casei si reprezinta locul in care familia si musafirii sai se strang pentru a se relaxa, a vorbi si sa se simta bine. Mobila si decorul din sufragerie pot da tonul a ceea ce se intampla in camera, deoarece mobila reprezinta punctul forte atunci cand casa este decorata. Aceasta mobila nu este una traditionala, ci combina utilitatea cu estetica mergand pe linia modernismului.
 

Canapele amuzante

 

Canapele amuzante
    

     Iti plac masinile sofisticate insa nu-ti poti permite una? Ce ai spune daca ai avea ocazia de a achizitiona doar spatele masinii? Aceasta canapea de masina reprezinta vremurile din anii '80.  Este o canapea fina, luxoasa a masinii Aston Martin DB6 - genul de canapea pe care ar sta James Bond atunci cand se uita la filme cu o punga de chips-uri.

    Sofa in valuri reprezinta un nou concept de distractie in viata adolescentilor. Aceasta piesa de mobilier contine tot ceea ce este nevoie pentru o dupa-amiza relaxanta: te poti uita la filme si tv, sa asculti muzica, sa citesti o carte, sa vorbesti la telefon sau chiar sa dormi in aceasta canapea futuristica.

 

 

 

 

 

 Canapele ciudateCanapele de sufragerie amuzante

    

    Aceasta ciudata piesa de mobilier ar putea fi inspirata de o periuta de dinti. This odd looking piece of furniture (top) may have been inspired by a toothbrush. Aceste brate lungi dau impresia de comfort, dar ma intreb cat de dificil este sa te uiti la tv in timp ce te lupti cu bratele ei care-ti vin in fata. Aceasta canapea a fost conceputa de un student.


    Poate ati auzit de faimoasa canapea motorizata. Daca te preocupa mediul inconjurator si in acelasi timp sa-ti lucrezi si gambele fara a te ridica de pe canapea, canapeaua-bicicleta iti va da tot ce iti doresti. Desi, aceasta nu este accesibila pe piata, proprietarii sai au luat-o la o tura pentru a o testa.

 

 

 

 

 Scaune neobisnuite

 

Scaune neobisnuite de sufragerie     Scaunul care se topeste este creat prin incalzirea unor furtunuri de PVC, iar apoi se da forma unui scaun prin modelare manuala. Furtunul se topeste atunci cand intra in contact cu un obiect ce emana caldura, iar dupa ceva timp lasat la caldura acesta se va arde. Odata racita aceasta suprafata ia forma unui scaun care arata topit, dar este in mod surprinzator confortabil si flexibil.

    Cand simti nevoia unei imbratisari, dar trebuie sa si citesti in acelasi timp, scaunul caracatita te poate ajuta in aceasta privinta. Acesta este conceput din blugi reciclati si bile din poliester, picioarele caracatitei sub forma de scaun te va face sa te simti confortabil si in siguranta.  

    Prietenii tau au incetat sa-ti mai raspunda la telefon, deoarece nu mai vor sa te ajute cu mutatul mobilei intr-un apartament nou? Poti sa rezolvi o parte din problema cu ajutorul scaunului gomflabil care te maseaza. Nu cantareste mult si se umfla in doua minute.

    Acest scaun sub forma de oaie ar putea cuceri trofeul pentru cea mai stilata piesa de mobilier dintr-o sufragerie. Cu cele trei capete ale sale, ochi ce te sensibilizeaza si o cantitate impresionanta de lana.

 

Masute de cafea inteligenteMasute de cafea inteligente

    Daca ai nevoie de flacara in sufragerie atunci poti achizitiona noua masuta de cafea care te lasa sa mentii flacara chiar si langa perdelele tale. Masuta de cafea are in dotarile sale, pe o parte, o adancitura de unde iese flacara, iar pe cealalta parte poti depozita ceea ce ai nevoie sau pentru a creste iarba, de exemplu. O platforma fina de metal ajuta sa se treaca de pe o parte pe alta.

    Masa aceasta vine din capitala Irlandei, Dublin, si aduce un nou mod de depozitare a cartilor si a altor obiecte decorative. Este ciudata dar in acelasi timp atractiva datorita aspectului sau unic.

    Daca stii pe careva caruia ii place pinball-ul, poti acum sa il inviti acasa la tine pentru o cafea si o partida de pinball. Aceasta masuta de cafea intruneste toate conditiile pentru a petrece clipe distractive si relaxante.

    Mobila convertibila reprezinta o metoda de a maximiza spatiul din sufrageria ta. Majoritatea am vazut canapele extensibile, insa ati vazut o masuta de cafea sa se transforme in pat?

    Daca te intereseaza mobila extensibila priveste cu atentie la aceasta mobila care merge pe ideea "agat-o de perete". Atunci cand mobila nu este folosita, fiecare piesa din acel mobilier are propriul sau loc pe perete. Atunci cand ai nevoie de o masuta si patru pernute trebuie doar sa le dai jos de pe perete, sa le asamblezi si totul e gata.

 Masute de cafea inteligente                                                                                      

 

 

 

    Aceste masute de cafea sunt pentru acei oameni pe care ii numim "tocilari", insa daca priviti per ansamblu veti avea un efect unicat in sufrageria dumneavoastra dat de aceasta masuta sub forma de tabelul lui Mendeleev sau o alta sub forma de nintendo, ambele protejate de un strat de sticla.

    

 

 

 

 

Rafturi multifunctionale pentru sufragerie

 

 

 

 

 Design-ul acestor rafturi este foarte interesant. Acestea sunt confectionate din carton incretit pentru a fi usor de transportat, in cazul in care vreti sa va mutati, de exemplu.  

 

 

 

 

 

Sicriul dulap

  Siciul dulap                                                                             

 

 

 

 

    Aceasta mobila poate fi folosita pentru mai multe aplicatii, fiind multifunctionala, insa nu v-ati gandit niciodata ca dulapul din sufragerie il puteti folosi ca si sicriu. Firma producatoare mai comercializeaza si canapele, mese de biliard, toate acestea fiind facute din viitoarele sicrie. Mi se mare numai mie ca e putin cam ciudat?