Rafturi pentru cada de baie

Rafturi pentru cada de baie

 
Rafturi pentru cada de baie
 
    Stim cu totii ca apa si hartia nu se amesteca bine, asa ca aveti grija sa nu stropiti daca decideti sa intrati in aceasta combinatie ciudata de depozitare si prindere - un bazin contemporan cu unitati de rafturi din metal si lemn amplasate pe partile laterale ale cazii de baie.
 
 Rafturi construite in cada de baie
 
   Aceste cazi multifunctionale concepute de Antonio Lupi vin cu rafturi, fie de-a lungul, fie in lateralele scurte ale cazii, probabil pentru a satisface diferite aspecte ale baii care ar putea cere utilizatorilor sa coboare din cada peste laterale sau la capetele cazii.

    In teorie, aceste spatii pot fi utilizate pentru a stoca diferite obiecte, dar in practica, acestea sunt pur si simplu prea publice, fara a inchide usile dulapului.

Cazi multifunctionale

Biblioteca construita in cada de baie


    Finisat in culori intunecate si solide sau cu lemn, linii drepte si suprafete netede fac acest decor modern si liber, lasand rolul de decoratiuni interioare cartilor si altor obiecte de uz casnic, care vor decora probabil rafturile si vor deveni, de-a lungul timpului, parte din designul interior.

Biblioteca construita in cada de baie