O noua viziune asupra scaunelor

O noua viziune asupra scaunelor


    Bun venit. Trage-ti un scaun si arunca o privire la ceea ce au mai inventat designerii de mobilier - pot spune ca merita vazut! Scaunele sunt piese de mobilier la indemana pe care le ai in casa si fara de care nu ai putea manca, lucra si altele. Prin urmare, din punct de vedere functional indeplinesc toate conditiile de care avem nevoie, insa ca design acestea sunt cam monotone. Iata cateva scaune, cu un design minimalist ce iese din tiparele obisnuite si de ce nu, iti pot schimba cu totul aspectul incaperii in care sunt folosite.


O noua viziune asupra scaunelor
 

Scaune multifunctionale


    Denumirea acestui puzzle, care este de fapt de o piesa de mobilier, este "Unu pana la Trei pentru Cinci" (de secunde) si cam atat dureaza ca acest cub sa se transforme intr-un scaun, o masa si un set de scaune mai mici. Este construit ca o nuca, cu scaunul pe post de miezul nucii, de culoare rosu aprins.

Scaune multifunctionale

Un scaun intr-o clipita


    Intr-adevar design-ul acestor scaune este unul foarte ingenios, insa acestea sunt si functionale? Designer-ul Patrick Jouin ne uimeste cu actualizarea traditionalului tamburet, acest scaun fiind realizat printr-un proces avansat de fabricatie care sculpteaza intregul scaun intr-o pozitie indoita.

Proces avansat de fabricatie: sculpteaza intregul scaun intr-o pozitie indoita

Scaunul SOS


    Scaunul SOS al designer-ului Josh Owen este conceput pentru a lua ceaiul, nemaifiind nevoie de o masuta cu manere. Prin urmare acest scaun este unul multifunctional indeplinind aspectele atat ale unui scaun, cat si ale unei tavi, avand inaltimea potrivita.
 
 Scaunul SOS