Restaurante cu bai ciudate

Restaurante cu bai ciudate


    Toaletele ciudate si traznite par a iesi la suprafata peste tot in lume. Unele bai bizare se afla in aer liber, in timp ce altele sunt localizate in mai multe hoteluri. Ai fi, totusi, interesat sa mergi sa mananci la un restaurant, in mare parte pentru a vizita toaleta? Restaurantele cu tematici stranii au fost atractive pentru clientela, de ani de zile, dar unii proprietari de restaurant aplica o noua tehnica marketing pentru a aduce clientii curiosi la usile lor. De la camere de plus pentru pudrat la toalete unice, vizitatorii nu vin sa ia masa, ci pentru a verifica toaletele.

Restaurante cu bai ciudate
 

Fa o plimbare pe partea salbatica la Bar 89 si R-Bar


    Barul 89 din New York are o baie construita pentru cei care au incredere in tehnologie. Aceasta toaleta unica (stanga) are staluri de sticla transparenta, care ingheata complet odata ce persoana merge in interior si inchide usa. Apoi, clientul este ascuns in intimitatea pentru a se ocupa de "afaceri". R-Bar din Brighton, Marea Britanie, ofera o latrina cu buze de un rosu puternic si o gura deschisa pentru urinale. Totusi, clubul de noapte este un bar de homosexuali.

  Aceasta toaleta unica are staluri de sticla transparenta
 

Ciudate, dar toalete adevarate


    Pub-ul "Cele trei surori" este situat in Amsterdam, Olanda. Este o cladire veche, cu o curte pavata care duce la o zona in care poti fuma si bea in aer liber. Dupa cateva bauturi, probabil si o gustare, domnii care viziteaza toaleta vor observa cu siguranta decorul inedit. Deasupra urinalelor stralucitoare din otel se afla o oglinda mare.  

Toalete din otel

    Unii vizitatori vin sa stea la Castelul Nach, in timp ce altii vin la cafenea strict pentru a manca. Barul de la ultimul etaj al Castelului Nach, care este situat in orasul ce este statiune de schi din Neustift im Stubaital, Austria, are o baie neobisnuita. Atat clientii barbati, cat si femei, au tendinta de a face o excursie la toaleta barbatilor. Nu toaletele din otel sunt cele faimoase, ci imaginea unei femei din interiorul urinalului. Odata activat de catre o persoana care sta in fata acestuia, urinalul reda un video scurt cu o doamna ispititoare aproape goala. Ciudat, dar adevarat, oamenii veniti de peste tot sunt martori.

Toaletele ce infatiseaza raiul si iadul


    Situat in Rockford, Illinois, Restaurantul Brio ofera mancare si bauturi de calitate intr-o atmosfera confortabila. Desi cladirea emana arhitectura vintage, toaletele tematice sunt cele care ajuta la atragerea clientilor in acest loc excentric. Raiul si Iadul isi asteapta clientii in bai. Toaleta femeilor (stanga) se presupune a reprezenta Raiul, cu un decor in nuante de albastru rece. Toaleta pentru barbati (dreapta) se presupune a reprezenta Iadul, descris prin culoarea rosu si design-ul traznit al infernului.
 
 Toaletele ce infatiseaza raiul si iadul