Obiecte sanitare - Design unic de cazi de baie

Obiecte sanitare - Design unic de cazi de baieObiecte sanitare - Design unic de cazi de baie

    Dusuri, cazi de baie si alte obiecte sanitare, nu mai sunt doar accesorii sanitare. Acestea sunt piese de mobilier frumos concepute si atent realizate, care nu sunt doar pentru a fi utilitare, acestea sunt menite sa completeze personalitatea dumneavoastra si de a va facilita stilul de viata. Urmatoarele colectii sunt uneori complicate, alteori, minimaliste, dar intotdeauna frumoase si practice.
 

 Cada de baie cu optiuni din piel sau lemn    Cada de inspiratie japoneza
 
Un alt design realizat de Alessandro Lenarda, Milo,este mai mult unul neconventional. Cu optiuni de piele sau lemn, tetiere si sertare, aceasta cada de inspiratie japoneza experimenteaza diferite combinatii de elemente disparate, mentinand in acelaai timp o simetrie geometrica frumoasa, realizata cu o eleganta maiestrie.

Cada de baie cu optiuni de piele sau lemn, tetiere si sertare

Cabina de dus si cada de baie - 2 in 1

 

Cabina de dus si cada de baie - 2 in 1

    De ce sa faceti compromisuri cand puteti avea ce este mai bun din ambele lumi si sa economisesti, in acelasi timp? Cu design-ul All-In-One Twinline  de la Artweger nu mai aveti nevoie de a decide intre un dus si o cada, sau sa fiti fortati sa alegeti o singura optiune pentru ca baia dumneravoastra mica nu poate "gazdui" ambele. Mici, dar frumoase si functionale, Twinline va permite sa va bucurati de o baie atunci cand doriti si, in acelasi timp va ofera posibilitatea de a face un dus rapid atunci cand sunteti pe graba.

Economiseste spatiu cu cada si cabina de dus intr-un singur corp

Jacuzzi Morphosis


Jacuzzi Morphosis

    Alpha de la Morphosis este o cada pentru doua persoane, cu un design de neuitat. Inspirat din natura, design-ul are ca obiectiv "farmec si uimire" si, mai mult decat atat, cada vine cu sisteme de hidromasaj si hidroterapie. Arcul cazii va imbratiseaza intr-un val de protectie similar cu cel dintr-o scoica de mare.
 
 Cada pentru doua persoane