Usa de interior reinventata

Usa de interior reinventata


    In graba de a renova casa visurilor noastre cu design-uri moderne creative,  vom uita, cu siguranta, cum  iesim si cum intram in locuinta noastra. Daca te gandesti ca usile moderne reprezinta o chestiune de gandire conventionala, deschisa si inchisa, aceste exemple ar trebui sa-ti contureze o idee despre usile inteligente.

Usa de interior reinventata
 

Pereti in miscare


    Designer-ul de interior Lotty Lindeman pare neimpresionat de aceste usi - bazandu-se pe acest design. Totusi, atunci cand peretii se vor deschide la fel de repede cat ai zice "Sesam deschide-te!", unde va fi locul usilor?

Usa de interior - parte din perete

Usa sub forma de cascada

 

    Acum, explorarea unor noi medii de intrare este benefica prin prisma faptului ca se aduc idei creative si inovative - dar sa nu se confunde design-ul indraznet cu cel nebunesc. Usa cascada este formata dintr-o foaie de apa ce cade in cascada in mod permanent, care este colectata intr-un dispozitiv cu ajutorul caruia se formeaza un ciclu in jurul cadrului. Designer-ul Danial Harper pare sa tinteasca spre vibratia uimitoare pe care o ai atunci cand stai in spatele unei cascade naturale. Un climat fierbinte pare o necesitate pentru asta.
 
Usa sub forma de cascada

Usa ce permite luminii si aerului sa patrunda in interior

       
    Tii la intimitatea ta - dar ai nevoie de o camera luminata natural. Eterna dilema, o camera intima, dar in acelasi timp luminata si aerisita. Aceasta se aplica in special la ferestre, pentru ca ele sunt cele care permit luminii sa patrusi aerului sa patrunda in incapere si cu cat sunt mai mari cu atat mai bine. Totusi, design-ul acesta de usa ofera posibilitatea de a beneficia atat de lumina naturala din exterior, cat si de intimitate, prin atasarea unor gauri care se pot acoperi, atunci cand ne dorim putin timp cu noi insine.

Usa ce permite luminii si aerului sa patrunda in interior

Usa melodica


    Cine-i la usa? Asta este o intrebare pe care acesti doi designeri nu vor sa o mai auda vreodata. Usa conceputa de Dominic Muren, functioneaza ca un xilofon vertical, permitandu-va ca atunci cand atingeti usa se vor auzi melodii, pe o octava completa ale notelor disponibile. Cea de-a doua usa este proiectata folosind mai putin muzica si prezentand clape ale pianului accesibile si familiare pentru a recita sosirea voastra.
 
 Usa melodica