Obiecte sanitare si tejghele din materiale unice

Obiecte sanitare si tejghele din materiale unice


    Granitul rezistent, dar mai ales estetic, de aceea acest material este folosit foarte mult ca si suprafata in bucatarie de exemplu. Totusi, exista materiale de imbracat suprafetele mult mai interesante, inovatoare si unice, care te scapa de un aspect interior monoton. De la aluminiul sclipitor reciclat, la iarba de mare inglobata in rasina, va prezentam cateva idei de design si materiale ale unor suprafete frumoase si creative din interiorul casei.

Obiecte sanitare si tejghele din materiale unice
 

Beton combinat cu fibra optica


Tejghea din beton combinat cu fibra optica

    Betonul rece si monoton este realizat sub o forma mai interesanta, cu adaos de fibra optica incorporata, pentru a crea aparenta unei nopti stralucitoare. Acest material rezultat, beton cu fibra optica incorporata, este utilizat ca suprafete pentru intreprinderi, dar si case.

Tejghele din materiale unicat

Tejghele iluminate din pietre pretioase


Tejghele iluminate din pietre pretioase

    Pietrele pretioase si fosilele incrustate creaza suprafete uimitoare pentru tejghele de bucatarie, oglinzi, mese, piedestale pentru chiuveta si alte piese de mobilier si decor. Aceste pietre pretioase sunt produse naturale ce actioneaza ca si bijuterii pentru casa ta. Pietrele translucide pot fi combinate cu lumini amplasate sub suprafata pentru un efect feeric, luminos.
 
 Obiecte sanitare din materiale unicate