Tendinte in design interior 2009: Eternele curbe

Tendinte in design interior 2009: Eternele curbe


    Acest articol este o prezentare detaliata in ceea ce priveste tendintele design-ului interior in 2009 "Eternele curbe". Privind culorile si influentele va pot ajuta sa va creati spatiul interior perfect.
    "Eternele curbe" reprezinta un hibrid modern, un mix de hi-tech si stil baroc clasic. Amestecul vechi cu cel nou devine din ce in ce mai frecvent in toate tipurile de design interior. Negrul si albul sunt evidentiate in nuante metalice ca aurul si bronzul, cu adaugari de alte culori.

Tapet Vintage
 

Culori


    Dupa cum se poate vedea din paleta de culori de mai jos, "eternele curbe" sunt predominante in nuante de gri. Nu-ti face griji, desi, nu se poarta numai culori intunecate. Pentru a adauga culoare, cautati nunate de albastru si violet inchis. Puteti contrasta aceste culori cu nuante luminoase de gheata sau gri-albastru, violet pentru a lumina interiorul.
    Daca trebuie sa aveti anumite culori luminoase in spatiul dumneavoastra, de ce nu luati in considerare o pereche de canapele de culoare rosu sau violet deschis. Culoarea ar trebui adaugata cu o selectie atenta de imprimeuri si mobilier, dar fara exagerari.
 
Paleta de culori "eternele curbe"

Influente    "Eternele curbe" nu este o idee noua, ea a inceput inca din anii '80, cu "negru pe negru". Pe parcursul anilor '90 aceasta tema a evoluat in aspectul "Yuppie", care de-a lungul anilor a devenit foarte popular odata cu scaderea preturilor pentru pardoselile din lemn si cadrele de metal ale mobilierului.
"Eternele curbe" este versiunea '00 a acestei tendinte clasice.
    Odata cu crestere masiva in popularitate pentru tapetul vintage si pentru textile, in ultimii cativa ani, multi oameni vor fi atrasi de acest interior, deoarece aceste teme aduc stil si clasa in locuinta.

Tendinte in desig interior 2009: Eternele curbe

Concluzie


    Deoarece acest salt in evolutie, de la un trend actual foarte popular, un numar mare de persoane vor putea sa "actualizeze" spatiul curent cu doar cateva mici modificari si, prin urmare, mai putini bani. Daca nu stiti multe despre acest stil, va rugam sa fiti constienti de faptul ca, datorita naturii intunecate al acestui trend, stilul trebuie folosit in camere mari, cu plafoane inalte, in care predomina lumina naturala, altfel rezultatul ar fi transformarea camerei mici in una si mai mica.