Care-i stilul tau in design-ul casei? - continuare

Care-i stilul tau in design-ul casei? - continuare


    Ce iti place mai mult, un candelabru enorm, lampi cu un design modern sau aplice? Preferi mobila pictata manual, cu incrustratii ce amintesc de o perioada trecuta sau un mobilier usor si simplu? La adoptarea unuia dintre stilurile care te reprezinta nu uita sa adaugi si o atingere personala astfel incat decorul va fi unul original in care te poti simti confortabil, acasa.

Care-i stilul tau in design-ul casei?
 

Traditionalul in tendinte

 

Traditionalul in tendinte

    Traditionalul in tendinte incorporeaza elementele de design clasic prezentate cu un aspect actualizat. Piesele de mobilier vintage pot fi revigorate prin schimbarea tapiteriei asa cum sunt printurile cu animale, tipare indraznete si materiale colorate, in acelasi timp celebrand integritatea designului vechi. In acest design este incurajat incorporarea elementelor gradinii clasice asa cum sunt urne din fier forjat, coloane antice, pedestale si accente arhitecturale in interiorul locuintei cu o tendinta improspatata a traditionalismului. Combinatia intre vechi si nou da personalitate decorului caselor moderne, asa cum este mixtura intre un candelabru de cristal antic cu o masa contemporana sau asezarea unui covor tip blana de oaie sub o pereche de scaune de piele vintage.
Design cu elemente vintage

Stralucirea anticului

 

Stralucirea anticului
    Acest stil evoca un mediu luxos cu un aspect dominant hollywoodian. Decorurile tipice includ antichitati de la jumatatea secolului incluzand mobilier cu oglinzi, piese art deco, candelabre din sticla murano si ambudenta de materiale scumpe asa cum este matasea si blanuri de animale. Acest stil incurajeaza un mix care imbina elemente diverse din diferite genuri a mobilierului vintage cu linii moderne. Mobilierul realizat de artisti faimosi precum Gio Ponti, Karl Springer, Robsjohn-Gibbings si Vistosi arata chic in combinatie cu elementele moderne asa cum este cromul si mobila lacuita. Finisajele lucioase de abanos in combinatie cu albul aduc un plus materialelor scumpe folosite in acest decor.
 
 Design luxos cu un aspect dominant hollywoodian.