Solutii de depozitare

Solutii de depozitare


    Tindem sa strangem tot felul de lucruri in locuinta, unele pe care nu le mai folosim, altele pe care le pastram doar ca si amintiri, iar pentru acest lucru este nevoie de spatii de depozitare astfel incat sa se evite dezordinea ce se poate crea. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva idei de depozitare si modalitati neconventionale de distribuire a lucrurilor.
 
 Solutii de depozitare
 

Sistem divizat de sertare


    Pentru acest model de dulapior te intrebi de ce anume este sustinut pentru a sta in pozitia respectiva? Detaliile nu sunt clare, insa presupunem ca secretul ce sfideaza gravitatea acestui set de dulapioare este un perete sau un suport de sticla. Daca acestea vor fi comercializate cu siguranta vom afla secretul - sau poate este intr-adevar vorba de magie.   

Sistem divizat de sertare

Sertare de se transforma


    Acest aranjament de depozitare poate fi impachetat cu usurinta intr-un colt sau poate fi transformat intr-o varietate de modalitati. Aceasta solutie de depozitare reprezinta o oportunitate rara ca mobilierul din locuinta sa se adapteze la design-ul camerei si mai mult decat atat, sa o transforme de fiecare data cand se foloseste acest set. Biblioteca de buzunar este folosita in special pentru depozitarea cartilor, insa aranjamentul sau ce seamana cu un geamantan format din curele si compartimente este potrivit si pentru depozitarea lucrurilor marunte.

Sertare de se transforma

Dulapul ce se reinventeaza


    Acest dulap este inspirat din panourile publicitare realizate din "pixeli". Instructiunile de folosire ale acestei piese de mobilier ar trebui sa se refere la un avertisment pentru ochi, din moment ce aceste tipare sunt iluzii optice ce fac ca multitudinea de "pixeli" sa se transforme in poze.  

Dulapul ce se reinventeaza

Pedepsit la coltul de rafturi


    Aceasta este o solutie de depozitare gandita pe lateral astfel incat spatiul sa se foloseasca la maxim, chiar si acolo unde credeai ca nu e posibil sa amplasezi o piesa de mobilier. Colturile unei camere aproape invariabil rectangulare reprezinta o pierdere de spatiu - doar daca nu te gandesti sa cumperi aceste etajere ingenioase. Daca exista o eschiva in a achizitiona o astfel de piesa de mobilier este aceea ca nu exista detalii de cat de bine sunt fixate aceste etajere in perete.
 
 Rafturi de perete ingenioase