Care-i stilul tau in design-ul casei?

Care-i stilul tau in design-ul casei?


    Ce iti place mai mult, un candelabru enorm, lampi cu un design modern sau aplice? Preferi mobila pictata manual, cu incrustratii ce amintesc de o perioada trecuta sau un mobilier usor si simplu? La adoptarea unuia dintre stilurile care te reprezinta nu uita sa adaugi si o atingere personala astfel incat decorul va fi unul original in care te poti simti confortabil, acasa.

 Design chic in locuinta
 

Suporter Eco

 

Design din materiale ecologice

    Suporter Eco presupune constiinta fiecarui individ asupra impactului pe care il are asupra mediului. Nu toti imbratisam copacii, insa intr-un efort de a fi responsabil in ceea ce priveste mediul, toti putem sa incorporam cateva aspecte in ceea ce priveste conservarea energiei si sa traim "verde" in locuintele noastre. Chiar si schimbarile mici pot avea un impact mare pe timp ce trece. Folosirea materialelor reciclabile pentru mobilier si podele face ca energia sa devina mai eficienta si ne aduce in prim plan si dorinta de a cauta si alte alternative de surse de energie.  
    Renovarea proiectelor care cauta certificarea LEED in ceea ce priveste constructiile (Leadership in Energy and Environmental Design - furnizeaza o suita de standarde pentru constructiile ecologice) au un impact scazut in ceea ce priveste mediul, iar reducerea irosirii obiectelor se contureaza pe ideea reducerii substantelor gazoase. Produsele care sunt organice, realizate fara chimicale toxice si care folosesc materiale brute reprezinta, de asemenea, masuri pozitive in ceea ce priveste sprijinirea "miscarii verzi". Chiar si simplu fapt de a cumpara mobilier vintage reprezinta un mod de a sustine aceasta cauza.  

Accesorii pentru baie ecolgice din bambus

Foarte, foarte, foarte curat

 

Foarte, foarte, foarte curat

    In acest decor se gasesc numai elemente ce-ti inspira prospetime, luminozitate si revigorare. Mobilierul alb isi face cunoscuta prezenta in acest spatiu, impreuna cu nunate accentuate evocand astfel calmitatea nisipului si a marii. Mobila pictata manual, lustre sub forma de scoici, faianta inspirata din viata marina si accesorii sub forma de coral aduc un ambient primitor si relexant. Intotdeauna vor fi prezente elementele naturale asa cum sunt podelele din scanduri, bambus si covoare din sisal (planta textila din regiunile tropicale, din frunzele careia se obtin fibre deosebit de rezistente). Prin urmare acest decor este o juxtapunere a unui mediu relaxant, natural cu piese contemporane in care se foloseste otelul, fierul forjat sau sticla.  

Faianta inspirata din viata marina

Chic modern

 

Design chic modern

    Modern Chic este o combinatie stilata a unui design contemporan cu forme arhitecturale chic. Bine cunoscutii designeri ai secolului modernist asa cum sunt Mies van der Rohe, Charles and Ray Eames, Arne Jacobsen si Hans Wegner influienteaza elementele curate si sofisticate pe care le reflecta acest stil. Mobila lacuita este predominanta si arata cel mai bine atunci cand este asezata intr-un design cu inspiratie retro. Adoram exploziile de nuante sofisticate, tipare geometrice si o mixtura a materialelor ce ii da viata ambientului urban. Atractia designului modern chic este aceea de a arata peste tot modernul, de la mobila pentru copii contemporana la covoare moderne pana la corpuri de iluminat cu inspiratie retro.

Design retro