Carti reciclate folosite ca si ghivece pentru plantele de interior

Carti reciclate folosite ca si ghivece pentru plantele de interior

 

 Carti reciclate folosite ca si ghivece pentru plantele de interior

 Cititorii pot gasi poezie in aceste volume de carti, indiferent daca acestia sunt dispusi sa renunte la tovarasii lor preferati din hartie: plante de ghiveci amplasate in sectiuni scobite din carti frumoase si vechi.

 Cartile inclocuiesc ghiveciul
 
Gardenkultur realizeaza un proiect de reciclare simplu chiar din romanele cele mai complexe, dar sculptate in inima cartii, inchizand spatiul rezultat si amplasand seminte de copaci mici sau alte plante in golul curbat. Desigur, acest proiect s-ar realiza la fel de bine ca si un proiect de gradinarit.

Plante de interior in ghiveci

Dar daca o imagine valoreaza mii de cuvinte, la cate cuvinte stim sa valoram o astfel de lucrare? Totusi, pentru unii dintre noi, poate fi greu sa vada desfigurarea sau distrugerea unei carti, dar poate este mai bine ca unele dintre volumele mari ale lumii sunt cel putin transformate intr-un habitat verde, decat sa fie lasate pur si simplu sa se mucegaiasca intr-un dulap, ceea ce duce la distrugerea lor.

Ghiveci pentru plante din carti

Aceste carti nu au mai putut fi reconstituite, in acest proces folosindu-se doar cartile ce nu se mai pot folosi. Daca incercati sa faceti singuri acest proiect, sa umpleti spatiul cu copacei cu frunze mici, ferigi sau cactusi mici, asigurati-va ca semintele nu vor iesi din spatiul lor atunci cand plantele cresc.