Sistem de rafturi ajustabile

Sistem de rafturi ajustabile


Acest sistem de rafturi incepe simplu: un raft de perete din lemn. Cateva sloturi sculptate si benzi adaugate de pasla (material textil obtinut din fire de lana sau de par de animal netoarse, batute in piua), transforma o solutie de stocare altfel minimalista in ceva nou: un mobilier decorativ de perete, dar util, reglabil si unic, ce combina stilul designer-ului cu o abordare jucausa de arta si meserii.

Sistem de rafturi ajustabile
 
Buclat prin fante mici in rafturi,  bucatile de pasla sunt suspendate la niveluri reglabile pentru a permite depozitarea diverselor sub-rafturi si afisarea configuratiilor. Dincolo de conceptul de flexibilitate de baza, acest radft Boa Shelf, conceput de Tuyo Design Studio, este in mod intentionat modular - ai putea "insirui impreuna" o serie intreaga de module de rafturi, conectand la nesfarsit una, doua, trei sau mai multe rafturi individuale din lemn cu elemente de pasla intr-o camera intreaga si poate chiar si in jurul colturilor.
 
Rafturi de perete

Desigur, tendinta lor de a se rotunji in partea de jos, le face o potrivire perfecta pentru obiecte curbate, cum ar fi sticlele de vin, dar ele se pot intinde, de asemenea, in diverse moduri pentru a stoca si a scoate in evidenta decorul neregulat, iar inaltimea lor flexibila se adauga la posibilitatile acestui sistem de rafturi - forma sistemului de rafturi se deplaseaza intotdeauna impreuna cu continutul sau. Daca aceste unitati intra in productia de serie, ar putea fi util sa se ofere o alternativa in alb-negru la o astfel de paleta de culori puternica de violet-galben.
 
Rafturi din lemn