Draperii colorate

Draperii colorate


Exista ceva mai mult in legatura cu aceste draperii decat ceea ce intalneste ochiul - in spatele a ceea ce pare ca o serie de sisteme elegante ce acopera ferestrele se afla o tehnologie inteligenta, surprinzatoare, folosita pentru a crea totul, de la culorile modelelor pana la aspectul per ansamblu ale acestor draperii.

Draperii colorate
 
Acest proces folosit de catre designerul Joroen Vinken, incepe cu un spectru de culori stralucitoare intr-un model clasic simplu, cu printuri florale, deformate digital cu ajutorul unui software, pentru a crea o serie de sapte modele.
 
Draperii pentru ferestre

Rezultatele (variind de la un aspect clasic la unul ultra-modern) sunt apoi auto-capsate la cerere - iar modelele ce se repeta sunt taiate la lungime, pentru a fi amplasate in orice spatiu.

La fel ca o imprimanta, aceasta tehnologie utilizeaza diferite tusuri cu baza colorata, pentru a realiza practic orice culoare iti poti imagina, diferite adancimi si densitati a doar patru culori diferite capabile sa mimeze efectul unui set infinit de culori.
 
Draperii cu model digital

Matasea sau dantela standard se inlocuieste cu tesatura de poliester, cu proprietati ale materialului potrivite pentru a indeplini cerintele high-tech ale acestor draperii.

Draperii

Deoarece totul este controlat prin computer, este usor de oferit o serie de variante in cadrul celor sapte stiluri de baza: fiecare dintre ele poate fi comandat in tonuri de bej, alb-negru, pastel, inchis sau deschis. Totusi, in ciuda tuturor aspectelor ale productiei in masa, aceste draperii dau un sentiment de unicitate si originalitate - asa cum este fiecare varianta.