Electrice - prize glisante multiple

Electrice - prize glisante multiple


Te-ai saturat sa rearanjezi cablurile de electricitate pentru ca totul sa se potriveasca? Contrariat de modul in care un stecher usor prea lat poate ocupa mai mult din spatiul ce acopera partial unul (sau chiar doua) sloturi ale stecherului? Sau frustrat de faptul ca unele cabluri sunt drepte, in timp ce altele se indoaie brusc, in  directii aleatorii?

Electrice - prize glisante multiple
 
Aceasta idee de stecher (in acest caz, data de catre Chen Yinfeng) nu este noua. De fapt, variante ale ideii de baza dateaza cu decenii in urma, la modele care fie au esuat in ceea ce priveste siguranta sau pur si simplu au avut probleme cu asigurarea prizei - in continuare, desi in acele vremuri nu a mers, noi materiale si regulamente interne au facut ca acest candidat sa fie cel care a reinventat aceasta idee.

Prize multiple

Evident, exista inca probleme de rezolvat: cum ar fi modul de potrivire a prizelor care au picioruse non-paralele la unghiuri ciudate sau care lucreaza cu un stecher cu doua sau trei picioruse si asa mai departe.
 
Electrice

Totusi, intr-o lume in care producatorii inca nu par sa standardizeze sistemele lor de cablare, acest lucru ar putea ajuta la reducerea conectarii de cabluri, in cazul in care cateva probleme fundamentale de design ar putea fi abordate.