Pardoseli din pluta

Pardoseli din pluta


Naturala si ieftina, pluta isi face drumul sau in tot mai multe produse pentru casa si a fost mult timp folosita ca si pardoseli, in loc sa se instaleze pardoseli standard din lemn - confectionata din dopuri de vin reciclate reprezinta doar inceputul acestui trend.

Pardoseli din pluta
 
Dopurile colectate de Jelinek sunt culese din diferite puncte unde oamenii pot depozita dopuri de vin folosite. Unele dintre acestea sunt reconstituite pentru utilizarea pentru tavan, perete si gresie, iar cele afisate aici sunt taiate subtire pentru a crea forme de monede laminate potrivite pentru bucatarie sau baie, datorita durabilitatii si a naturii sale de protejare impotriva apei a plutei.
 
Pardoseli din pluta

Cercuri mici de pluta pot fi lasate in starea lor naturala, colorate ca faianta conventionala si aranjate in diferite modele sau incrustate intr-un cadru mai larg cu faianta normala.

Pardoseli din pluta

Magazinul lor online are informatii cu privire la aplicatii ce pot fi facute de catre oricine si vinde foi de pluta personalizate, create pentru o varietate de scopuri, de la materiale de constructii mentionate mai sus pentru a acoperi lampi, tesaturi flexibile, mobilier granulat, mese, covoare, tavi, aviziere, pusculite, portmonee si genti de mana. Aparent, pardoseala este doar inceputul.
 
Pardoseli din pluta

In timp ce unele dintre materialele de acoperire pe care le ofera nu sunt ieftine, preturile ar putea fi considerate cu discount, pentru ceva ce ia mult timp sa se proceseze, in comparatie cu bambusul, vinilul, linoleumul si alte alternative tipice si mai putin ecologice.
 
Pardoseli din pluta