Iluminarea decorativa a casei

Iluminarea decorativa a casei


    Corpurile de iluminat au devenit un element vital in viata moderna, atat din punct de vedere al design-ului interior, cat si al functionalitatii lor. Pot transforma un interior monoton intr-unul plin de viata si pot controla intensitatea luminii.

Iluminarea decorativa a casei
 

Lampa de mers pe luna


    Moonwalk este numele acestei lampi distractive si moderne, conceputa de Thomas De Lussac, un designer francez de mobilier, de iluminare si de canapele. Lampa este descrisa ca o "clipire jucausa din univers a creatorului". Este confectionat din aluminiu lacuit si este disponibil intr-o gama variata de culori.

Lampi distractive si moderne

Lamp "X"


    Lampa X confectionata din acril, conceputa de catre compania franceza de design PRoToCol, este o alternativa distractiva pentru iluminarea interiorului unei camera. Design-ul contemporan in forma literei x a lampii creeaza o lumina stralucitoare in patru directii. Lampa X masoara 368 (inaltime) x 368 (latime) x 135 (diametru) mm si este disponibila in rosu, alb si albastru.

Lampa X confectionata din acril este o alternativa distractiva pentru iluminarea interiorului unei camera.

Lampa Lull


    Aceasta este o lampa care se deschide si se inchide ca o floare. Seara, lampa ofera o stralucire calda, pentru a da sentimentul de siguranta, in timp ce acesta se inchide incet, singura. Dimineata lampa se deschide, crescamd treptat intensitatea luminii pentru a oferi utilizatorului o trezire mai confortabila. Lampa Lull este un produs premiat pe plan international, realizata pentru GiForm 2007, un concurs de design industrial din Norvegia.

 Aceasta este o lampa care se deschide si se inchide ca o floare.

Lampa cu leduri


    Aceast corp de iluminat se ridica intr-adevar la asteptarile oricui. Fiecare sursa de lumina mica este, de fapt, incadrata de semintele unei papadii. Creata de designer-ul olandez Lonneke Gordijn, aceasta lampa combina aspectul liniar modern a circuitului si iluminarea LED-urilor cu forma organica contrastanta a papadiilor. Fiecare LED este personalizat si realizat din bucati modulare, astfel incat va puteti construi propria lampa de perete folosind de la 3 la 50 module de lumini.
 
 Lampa cu leduri