Scaunele ce intregesc design-ul camerei

Scaunele ce intregesc design-ul camerei

 

Scaunele ce intregesc design-ul camerei


    Scaunele au devenit o piesa de mobilier banala, pe care nici nu o mai luam in seama. Dar ti-ai imaginat vreodata locuinta ta fara scaune? In acest caz musafirii tai vor sta pe jos. Ce ai zice daca ai beneficia de functionalitatea scaunelor si, in acelasi timp, de un design unic asa cum nu ai mai vazut pana acum.
 


 

Scaun realizat manual

 Scaun realizat manual


    Daca esti fan al mobilierului unic realizat manual atunci aceste scaune de masa confectionate de mana ar putea fi ceva care sa iti placa. Cu design-ul lor unic acest scaun neted este disponibil intr-o varietate de esente de lemn si sunt caracterizate prin laminari conice duble. Acum, dacaai fi fost captivat de acest design s-ar putea sa vrei sa arunci o privire asupra pretului, pentru ca acest scaun este disponibil la circa 2000 dolari, destul de scump pentru buzunarul meu.

Scaun din lemn

Scaunul din obiecte reciclate


    Acest scaun va da, cu siguranta, oricarei camere impresia unei explozii de culoare. Scaunul a fost confectionat dintr-o componenta reciclata si ofera o noua perspectiva jucausa a scaunului clasic cu spatar. Statura scaunului ofera o zona intima de lectura si de relaxare pentru copii de toate varstele si nu numai.

 Scaunul din obiecte reciclate

Scaun sub forma de pion

 Scaun sub forma de pion


    Ei bine, trebuie sa recunosc faptul ca aceasta este o idee foarte interesanta. De prima data cand am vazut acest design m-am gandit ca aceste scaune vor fi minunate intr-un bar si toata lumea va veni sa se joace cu ele. Bazat pe vechea jucarie, titirezul, aceste scaune te vor balangani dar nu vor cadea niciodata, fiind niste scaune dinamice cu care poti interactiona. Scaunele seamana mai mult cu pioni ai tablei de sah, insa intorsi invers intr-o modalitate  surprinzatoare datorita unui neobisnuit punct de echilibru. Nu este numai un scaun, ci si un obiect decorativ.
 
 Scaun unic