Servicii de curatenie - dispozitiv de colectare a gunoiului

Servicii de curatenie - dispozitiv de colectare a gunoiului


Maturand gunoiul este rareori o activitate atractiva, pe care aceasta combinatie de faras si gunoi are drept scop de a schimba aceasta idee. Rasturnat pe o parte serveste pentru a aduna gunoaiele destinate eliminarii, dar intors pe celalalt capat, acest obiect functioneaza, de asemenea, ca un gunoi sau ca un recipient de reciclare cu un maner folosit pentru ambele tipuri de utilizare.

Servicii de curatenie
 
Laturile drepte si spatele fac usoara plasarea aceastuia pe un perete sau intr-un colt, iar estetica simpla (alb la exterior si o singura culoare pe interior) il face sa arate respectabil ca un cos de gunoi obisnuit. Totusi, o perie construita in interior (sau matura) ar transforma aceasta idee deja inovatoare si mai ingenioasa.
 
Dispozitiv de colectare a gunoiului

Lufdesign nu este prima companie care sa creeze acest tip de design cu scop dual, dar ei au pus o atentie intensa fata de o parte adesea neglijata de design de mobilier contemporan - in special deoarece fiecare casa are multe astfel de obiecte, fie ca ne place, fie ca nu.
 
Dispozitiv de colectare a jucariilor
 
Asa cum arata imaginea de mai sus, exista mai multe la acest concept decat indepartarea gunoiului - functioneaza pentru a strange si jucariile din casa, de asemenea.