Sfaturi si trucuri pentru corpurile de iluminat

Sfaturi si trucuri pentru corpurile de iluminat


Corpurile de iluminat reprezinta niste instrumente puternica. Daca esti in cautarea de a transforma o camera intr-una mai confortabila si mai practica, va trebui sa folosesti diferite tipuri de corpuri de iluminat. Acest lucru iti va oferi optiunea de a folosi camera intr-o varietate de moduri.

Sfaturi si trucuri pentru corpurile de iluminat
 
Combinatii de corpuri de iluminat

Pentru o multitudine de optiuni de iluminat, combina lampi de directie, iluminatul indirect, corpuri de iluminat ce emana lumina difuza si spoturi, pe toate odata. Fiecare din aceste corpuri de iluminat vor imbunatati camera in felul lor propriu.

Corpuri de iluminat - de plafon la pardoseli

Asigura-te ca vei combina corpuri de iluminat suspendate de tavan sau de la pandantive si candelabre, cu veioze, lampadare si spoturi de accent.

Fa atmosfera cu ajutorul corpurilor de iluminat

Combina corpurile de iluminat directe, cum ar fi spoturi, cu cele indirecte sau cu iluminarea ambientala. Iluminarea indirecta serveste un scop de iluminare pentru o anumita zona, in timp ce iluminarea ambientala scoate in evidenta starea de spirit sau senzatia intr-o camera.

Corpuri de iluminat luminoase sau difuze?


Corpurile de iluminat ce emana lumina difuza reprezinta instrumente excelente pentru a varia cantitatea de lumina dintr-o incapere.