Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Sagetator

Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Sagetator

 

Casa Sagetatorului (22 noiembrie - 21 decembrie)


    Sagetatorul este atras de literatura si filme SF, caminul sau fiind in mai multe lumi. Este temperamental si jucaus, exuberant, nu se simte prea legat de casa in locuieste, deoarece el are sentimentul ca oriunde s-ar afla este acasa, datorita spiritului sau aventuros si a gustului pentru calatorii. 

     Nativii din aceasta zodie se bazeaza in principal pe comunicare, de aceea la ei acasa va fi tot timpul cate o reuniune sau petreceri. Oaspetii care calca pragul Sagetatorului se vor simti ca la ei acasa, pentru ca le va da toata libertatea de care au nevoie, fara restrictii: "vedeti si voi ce gasiti prin frigider si sa spalati vasele dupa aceea".

Culorile

Casa Sagetatorului
 
 
 
    Peretii sunt zugraviti in nuante indraznete, calde cum ar fi bleumarinul, purpuriul, portocaliul electric (culoare ce atrage norocul pentru Sagetatori) si le place ca un perete sa aiba o alta culoare fata de ceilalti astfel incat sa sublinieze ceea ce vor sa expuna.
     Pietrele pretioase ale Sagetatorului sunt safirul si topazul.
 
 
 
 

LocuintaCasa Sagetatorului


    Dupa cum am mentionat mai sus, Sagetatorului nu-i plac locuintele traditionale si mai mult decat atat, prefera sa locuiasca la mansarda sau la demisol.  Sunt la extreme, le plac casele vechi, dar si cele moderne, si se incapataneaza sa-si amenajeze singuri interiorul.
     Ce conteaza pentru Sagetatori la o casa este privelistea pe care o are si sa fie una spatioasa, cu pereti  cat mai inalti, deoarece daca tavanul este unul jos Sagetatorul se va simti inchis si deprimat.  Ii plac ferestrele mari care emana lumina naturala in camera.
    Un alt lucru important pentru Sagetatori este balconul, si mai bine, terasa, pe care se pot instala confortabil o masa si multe scaune, pentru vizitele numeroase ale prietenilor. Sagetatorul este foarte dezordonat, usile din casa vor fi in permanenta deschise, ca si cele de la dulap.
    

Mobilierul

Casa Sagetatorului
    Mobila preferata de Sagetator este cea care-i reflecta calatoriile prin locurile vizitate si etapele de cunoastere. Cu alte cuvinte, se bazeaza pe fantezie, decat pe omogenitate incaperii. Prefera un obiect care are o poveste, in schimbul unuia ultramodern, creand astfel o atmosfera primitoare, de neuitat. Ii plac combinatiile indraznete, cum ar fi un fotoliu de piele cu o lada de zestre dintr-un sat sasesc, alcatuind un interior in care tot timpul este cate ceva de descoperit.
    Sagetatorii prefera stilul practic, in care se regasesc materiale naturale cum ar fi lemnul, rafia, rattanul, zambila-de-mare. In ceea ce priveste patul, Sagetatorul il prefera cu cadru metalic si foarte confortabil.  Masa, scaunele si dulapurile vor fi alese cat mai mari.
 
 
 
 

AccesoriiCasa Sagetatorului


    Nu le plac perdelele la geam, deoarece considera ca nu au nimic de ascuns. Ii plac tablorurile sau posterele in care apar cai si caini.
    Ceea ce nu v-a lipsi niciodata din casa unui Sagetator sunt cartile, care sunt insirate prin toata casa: biblioteca, trantite pe jos, langa pat sau canapea, pe un scaun de bucatarie si altele. Bineinteles, pentru cei care isi permit, vor avea neaparat un semineu.