Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Scorpion

Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Scorpion

 

Caminul Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)


 
    Aceasta zodie este caracterizata de autocontrol, concentrare si mult sarm, ascunzandu-si foarte bine emotiile, facandu-se tot timpul remarcat. Casa Scorpionului va avea expusa, in prim plan, personalitatea puternica a acestuia, iar ambientul nu va fi in nici un caz unul mediocru, ci tot timpul va avea grija sa fie si elemente care ies in evidenta.

Culorile

    Dupa cum am mentionat mai sus, Scorpionul are o personalitate puternica, astfel culorile preferate de el sunt nuante inchise si dure la prima vedere: grena, rosu inchis si un negru intens.

Locuinta

    Scorpionului nu-i plac schimbarile in propriul camin si nici sa se mute des dintr-un loc in altul, el este mai dregraba omul care cauta locul perfect pentru totdeuna, statornic. Prefera locuintele mai intunecate, care adauga mister si inimitate locuintei. Nativii din aceasta zodie, situeaza pe primul plan, in ceea ce priveste caminul sau,  siguranta locuintei, preferand o fortareata in locul unui camin cald si primitor. Se spune ca exista trei tipuri de Scorpioni (Scorpionul spiritual, Scorpionul senzual si Scorpionul din categoria intermediara) cu idei total diferite despre caminul perfect, insa trasatura comuna este ca toti doresc ca locuinta lor sa fie securizata.
    Astfel, in ceea ce-l priveste pe Scorpionul spiritual, locuinta acestuia va contine un putine piese de mobilier si nu va contine elemente decorative, axandu-se in special pe stilul oriental. 

Casa Scorpionului
    Caminul Scorpionului senzual este foarte colorat si ii plac multe accesorii de decor, preferand la fel ca si Scorpionul spiritual, stilul oriental, cu elemente ce incarca aspectul, dar ii mentine si un anumit mister.

Casa Scorpionului
    Scorpionului din categoria intermediara ii place stilul clasic, atat in ceea ce priveste amenajarea, cat si mobilierul. Toate obiectele ce le detine sunt de cea mai buna calitate, fiind puse in evidenta cu ajutorul unui truc de design, de exemplu prin zugravirea a jumatate de camera neagra si cealalta alba. 

Casa Scorpionului

       Mobilierul


    Scorpionul intermediar prefera mobilierul solid, stabil, in tonuri calde, dar mai inchise la culoare si nu-i plac incarcaturile gen incrustratii sau mobilier cu picioare curbate ce pare instabil.  Mobilierul trebuie sa fie unul clasic, care sa imbine lemnul cu metalul.
    Cel de-al doilea tip de Scorpion, cel spiritual, se indreapta inspre un mobilier ultramodern, cu linii inspirate din Orientul indepartat, de preferat in culori naturale, de brun-roscat, negrul. Paturile sunt joase. Pentru sufragerie prefera o canapea si fotolii marcate de linii rigide, cu o masuta de cafea joasa si cubica, din sticla. Scorpionului ii place o compartimentare riguroasa a locuintei, astfel incat spatiul sa aiba utilitate maxima.
    Scorpionul senzual foloseste ambientul cu inspiratie orientala in care mobila este joasa, acoperita cu catifea, din materiale naturale, in special lemn, de diferite culori, in general cele inchise.  Masa este de preferat sa fie realizata din lemn masiv si sculptata. Dormitorul este cea mai importanta camera pentru Scorpion, de aceea se va stradui sa arate cel mai bine. Prin urmare, dormitorul va contine un pat foarte mare, cu tablie, de lemn sau metal, noptierele trebuie sa fie mari si realizate din lemn masiv, un dulap mare. Culorile predominante in dormitor vor fi grenaul sau negrul, ori cel putin va avea un obiect de ornament care sa aibe aceste culori.

Casa Scorpionului

Accesorii

    Scorpionul senzual se axaseaza in primul rand pe confort, de aceea va folosi foarte multe pernute decorative, veioze cu lumina blanda, draperii inchise la culoare si covoare mari ce fa parte din stilul oriental. 

    Scorpioniul intermediar isi va amenaja locuinta cu sculpturi expresive sau cateva tablouri, o veioza sau sfesnic din fier forjat. Casa Scorpionului
    Scorpionii spirituali prefera casete din lemn, in stil oriental, realizate din lemn de trandafir sau mahon, cu incrustatii de fildes sau sculptate. De asemenea, folosesc perne decorative imbracate in satin negru si rosu, perdele si draperii alb/negru, vase decorative ce stau pe jos, in stil ikebana. Prefera tablouri abstarcte, excentrice.