NHDP - New House Design Project - Centru de finisaje industriale, vopsitorie PVC, vopsitorie în câmp electrostatic, vopsitorie sticlă, înfoliere PVC

NHDP - New House Design Project - Centru de finisaje industriale, vopsitorie PVC, vopsitorie în câmp electrostatic, vopsitorie sticlă, înfoliere PVC

actualizat la
26.06.2023
vizualizări
8807
10 voturi
status
actualizat

NEW HOUSE DESIGN PROJECT este o companie cu peste 15 ani de experiență în domeniul finisajelor industriale. În prezent, peste 80% din lucrările executate sunt destinate exportului în țări precum Belgia, Olanda, Italia, Danemarca sau Franța.

303344786 482107780588735 2029705942765816169 n

Compania a reușit să se impună ca lider de piață, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, dispunând de propria bază logistică de stocare și inventariere a produselor ce urmează a fi procesate.

Singurul centru de finisaje industriale din Europa

„All in One” este singurul centru de finisaje industriale din Europa ce are capacitatea de a furniza partenerilor întreaga gamă de decoruri și culori RAL pentru toate tipurile de finisaje, de la cele mate/lucioase și până la cele structurate și metalizate, atât pentru foliile decorative, cât și pentru vopselele pulberi și lichide.

NEW HOUSE DESIGN PROJECT oferă servicii de înaltă calitate și siguranță tuturor clienților care au nevoie de acoperirea în scop decorativ a suprafețelor. Portofoliul de servicii include:

 • vopsirea suprafețelor din plastic, sticlă și metal, dar și înfolierea profilelor din PVC, aluminiu sau MDF.

În anul 2015, NEW HOUSE DESIGN PROJECT a introdus servicii de vopsire în câmp electrostatic cu vopsele pulberi și înfolierea profilelor din PVC și aluminiu cu folii decorative de interior sau exterior.

Vopsirea suprafețelor din PVC sau sticlă

Vopsirea suprafețelor din PVC asigură o rezistență îndelungată produselor finale expuse factorilor de mediu în condiții extreme.

O tâmplărie PVC colorată prin vopsire își păstrează în timp culoarea și luciul și poate fi personalizată în funcție de dorințele clientului.

Vopsirea sticlei este un proces tot mai des utilizat în amenajările spațiilor comerciale sau rezidențiale. Sticla vopsită oferă un finisaj elegant, este ușor de montat și întreținut, asigurând un design aparte fiecărei locații în care este amplasată.

Pot fi supuse vopsirii suprafețe precum: pereții despărțitori din sticlă, ușile, blaturile de bucătărie, glafuri, trepte și pardoseli, dar și mobilierul din sticlă.

NEW HOUSE DESIGN PROJECT - Lider pe segmentul vopsirii suprafețelor din sticlă, metal, plastic și PVC

Experții NEW HOUSE DESIGN PROJECT stau la dispoziția clienților cu servicii profesioniste destinate amenajărilor interioare și exterioare. Aceștia pot reproduce orice variantă cromatică, de la nuanțele clasice RAL, NCS, BS, și PANTONE în varianta opacă, până la cele sablate, metalizate sau chiar translucide.

NHDP asigură vopsirea pieselor din oțel și aluminiu în câmp electrostatic, dar și instalație de pre-tratament tip "Lance", destinată  în special pre-tratamentului pieselor din oțel cu forme atipice și un nivel ridicat de contaminare.

De asemenea, firma poate asigura multiple finisaje, precum înfoliere, vopsire lichidă sau înfoliere și vopsire electrostatică, iar clientul poate decide aceste aspecte în momentul introducerii comenzii în portalul NHDP.

Prin intermediul portalului NEW HOUSE DESIGN PROJECT, clienții pot plasa comenzi pentru vopsire PVC, vopsire metal, vopsire sticlă sau înfoliere PVC.

În cadrul acestui portal se pot vizualiza ofertele și promoțiile, se poate urmări dinamica unei comenzi pe întreg procesul tehnologic, se pot verifica decorurile existente în stoc și nu numai.

NEW HOUSE DESIGN PROJECT - Centru de finisaje industriale

Galerie fotografii NHDP - New House Design Project - Centru de finisaje industriale, vopsitorie PVC, vopsitorie în câmp electrostatic, vopsitorie sticlă, înfoliere PVC

Servicii oferite de NEW HOUSE DESIGN PROJECT:

 • Vopsire sticlă;
 • Vopsire metal;
 • Vopsire plastic;
 • Vopsire PVC;

Vopsire în câmp electrostatic - Etape:

 • ACLIMATIZAREA: profilele ce urmează a fi vopsite sunt aduse la o temperatură apropiată de cea la care se vopsesc, respectiv 20-25*C.
 • PREGĂTIREA: se îndepărtează folia originală de protecție a suprafeței ce urmează a fi vopsită, este desprăfuită prin suflare cu aer comprimat, se protejează zonele ce nu trebuiesc vopsite și este degresată cu agentul de degresare.
 • PREGĂTIREA VOPSELEI: se alege culoarea, se scoate rețeta, se cântăresc componenții rețetei și se amestecă, verificându-se dacă culoarea este conformă cu solicitarea.
 • VOPSIREA: se aplică stratul de vopsea Alpocril EML LE pe suprafața proaspăt venită din faza de pregătire.
 • USCAREA 1: stratul de vopsea se lasă în camera de uscare cel puțin 2 ore pentru ca filmul de vopsea să se usuce în vederea operației ulterioare.
 • LĂCUIREA: se aplică un strat de lac transparent acrilopoliuretanic bicomponent cu o ridicată protecție UV și mecanică peste suprafața vopsită.
 • USCAREA FINALĂ: suprafața vopsită și lăcuită anterior este introdusă în camera de uscare pentru minim 12 ore pentru o uscare în profunzime.
 • REÎNFOLIEREA: se aplică o folie de protecție pe suprafață, cu scopul de a proteja produsul în fazele ulterioare de procesare, până când acesta este montat pe clădire. Tot în această etapă se face și controlul final de calitate.
 • PREGĂTIREA DE LIVRARE: produsele ce au trecut prin toate etapele anterioare sunt așezate pe rastel sau pe paleți și sunt gata de livrare.

Înfoliere PVC:

Pentru a putea oferi o calitate superioară, procesul de înfoliere se desfășoară în spații cu climatizare și umiditate controlate automat, fiind urmate de un număr de etape bine stabilite:

 • Aclimatizarea profilelor pentru o perioadă de 24 ore înainte de introducerea acestora în producție la o temperatură şi o umiditate asemănătoare cu cele din zona de înfoliere;
 • Debitarea foliilor decor;
 • Poziționarea și reglarea rolelor (atât a celor de ghidare, cât și a celor de presare) pe geometria fiecărui profil;
 • Aplicarea primerului cu ajutorul pompelor controlate automat;
 • Uscarea primerului cu ajutorul unității suflante centrale și a celor 6 rezistențe termice;
 • Verificarea aplicării primerului cu ajutorul lămpilor UV;
 • Aplicarea adezivului Hotmelt prin duza cu reglare complet automată a cantității, în funcție de lățimea foliei decor și a vitezei de lucru;
 • Aplicare foliei decor pe profil cu ajutorul unității de pozitionare automate și a rolelor presoare în sistem de clipsare rapid;
 • Aplicarea foliei de protecție;
 • Trecerea în spațiul de odihnă pentru următoarele 48 de ore, în mediu controlat, timp necesar încheierii reacției chimice fără șocuri termice;
 • Ambalarea în vederea livrării;

Contact NEW HOUSE DESIGN PROJECT SRL

 • Telefon: 0733 972 912
  Fax: 0372 763 235
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  I.C. Brătianu, Nr. 182, Brănești, jud. Ilfov

  Telefon: 0733 972 912; 0720 972 912; 0735 972 912

  FACEBOOK: Centru de finisaje

 • Adresa WEB: https://centrudefinisaje.ro/
10 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti NEW HOUSE DESIGN PROJECT SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

LAVISIM - Hidroizolații cu Cauciuc lichid
05.07.2022
3005 vizualizari

LAVISIM - Hidroizolații cu Cauciuc lichid

LAVISIM realizează hidroizolații cu cauciuc lichid, menite să confere teraselor, fundațiilor sau acoperișurilor o durată lungă de viață, rezistență la radiațiile ultraviolete, având totodată un rol termoizolant. Această tehnologie de hidroizolare con...
MERIALLO - Chirie și montaj schele, lifturi, echipamente de construcții
31.08.2023
1396 vizualizari

MERIALLO - Chirie și montaj schele, lifturi, echipamente de construcții

MERIALLO oferă servicii de chirie și montaj schele, chirie și montaj lifturi și chirie și montaj echipamente de construcții. Compania dispune de propriul depozit, de unde se pot achiziționa accesorii pentru schelă, putând fi realizate și structu...
OBERHAUSER INVEST - Sisteme cofraje, echipamente de cofrare, materiale de construcții, articole sanitare, construcții rezidențiale noi
06.10.2023
2754 vizualizari

OBERHAUSER INVEST - Sisteme cofraje, echipamente de cofrare, materiale de construcții, articole sanitare, construcții rezidențiale noi

OBERHAUSER comercializează materiale de construcții, echipamente de cofrare, finisaje și amenajări pentru locuințe, precum și articole sanitare pentru baie și bucătărie. Compania activează de peste 15 ani pe trei segmente esențiale în domeniul const...